W sumie to nie wiem czy czeskie, ale język by na to wskazywał. W każdym razie - NIE ZATRUDNIAJCIE ŁADNYCH LASEK JEŚLI LICZYCIE NA COŚ INNEGO NIŻ SEX.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mnie tam chyba bardziej po ukraińsku brzmi.
o proszę, ładna pani z radia z czerwonymi majtkami, chyba to już gdzieś widziałem, no ale niech ma piwko, za to że sie przewróciła, pij laska piwo będziesz łatwiejsza
kurwa człowieku słyszales kiedys jezyk czeski?? przeciez slychac ze to pod ruskie podchodzi
@up czeskiego może nie słyszałem, ale słyszałem za to, że niejaki ~wojtas696 opierdala gały za 5zł pod Realem.
Mieszkam w Cieszynie więc z pewnością stwierdzam "Radio KISS Morawa" jest czeskie
To jest Ruskie a nie czeskie radio a ty z Cieszyna powinieneś wiedzieć jakie logo ma radio Kiss Morawa do ch*ja pana!
niech się głupia kurwa nauczy nie bujać na krzesłach, w szkole chyba jej tego nie nauczyli.
To nie czeski KAPITANIE CAPSLOCK. Ta ślicznotka pochodzi z naszych niegdyś pięknych kresów i wysławia się w języku Ukraińskim.
To bank jakieś ruskie. Tak przy okazji czy mi się zdaje czy w tle jak ona spada leci jakiś mix z samplem "Their Law" The Progidy?
@QrashMaster caps ma za zadanie podkreślenie tego zdania, choć może lepiej było to kolorem zrobić, bo rzeczywiście caps może źle się kojarzyć w sieci
Stasiu Gąska napisał/a:
Mnie tam chyba bardziej po ukraińsku brzmi.
Kalectwo językowe, kurwa. Jakbym słyszał niedołężne babcie w poczekalni "Pani doktór, co mie dolega?"
@UP Wojtas jak to pod ruskie to ja jestem Turek !
Kiss to Ukraińska stacja radiowa, coś nawet jak nasz RMF< mają własne składanki muzyczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów