📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Trudno to nazwać decyzją. Nasz rząd do tego stopnia wchodzi w dupę hamburgerom, że jakby Obama kazał Tuskowi skoczyć z 10 piętra to ten by tylko spytał czy ma wylądować na głowie czy na nogach.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpisz swoją lewatywę huju
*sypki drift po blacie*
I tym podpisem zakończy swoją karierę. Inna sprawa która mnie dręczy.. czemu kurwa ta całą acte sprowadzają do piractwa w internecie przecież do jasnego chuja to dotyczy wielu innych rzeczy nie tylko neta. A dwa media ładnie cenzurują cała sprawę i nie pokazują jak innych krajach sprawa wygląda.. protesty itp. Dziękuje dobranoc.
dyma was Tusk aż idzie chlust
*sypki drift po blacie*
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Pyton (_) )==D napisał/a:
I tym podpisem zakończy swoją karierę
Pewnie, najbliższe wybory wygra Palikot, który najgłośniej sprzeciwia się ACTA i Tuskowi, a tak naprawdę ta polityczna dziwka sterowana jest przez obecnego premiera. Tym sposobem Tusk sobie porządzi jeszcze trochę.
Tusk dzisiaj odszedł od ratyfikacji ACTA. Pewnie skubaniec poczeka, aż sprawa ucichnie i w końcu to zrobi po cichutku.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów