18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
To jest dopiero zmobilizować internautów przynajmniej nie gadają o ACTA

Przynajmniej się nie będziecie czepiać że dałem wam dubstep bo znając was to i tak poleciały by z **** wzięte komentarze...

...
Zgłoś
~tip.top 2012-02-01, 7:58 3
Dziewucha ma ładny głos

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Rokson 2012-02-01, 8:14
Co to znaczy "z czterech gwiazdek wzięte komentarze"?
Zgłoś
Slim700 2012-02-01, 8:24 5
Ujmę to w ten sposób, gdyż komentarze zbyt niepochlebne są usuwane i "nagradzane" a moderatorzty są prawdopodobnie fanami tegoż filmowego przedsięwzięcia i chcą wpłynąć na to co ma się podobać, a co nie: nie znajduję w tym filmiku niczego interesującego, gość w 0:23 po prawej wygląda mi nieciekawie.
Zgłoś
.................. 2012-02-01, 8:30
ExterminatoR, co Ty pierdolisz. Było jedno słowo tylko w tym co napisałeś.
Zgłoś
Slim700 2012-02-01, 8:46
dobra, dobra, nie tłumacz się. Wybaczam.
Zgłoś
emilwkpg 2012-02-01, 10:12 5
co to kurwa jest cezik ....... jak to slyszę to rzygam
Zgłoś
PaWeL1656 2012-02-01, 11:08
O ja pierdole już najgorszy speedcore którego nie da się słuchać jest lepszy od tego...
Zgłoś
pater92 2012-02-01, 12:17 4
Koleś robi coś pozytywnego i do tego ciągnie za sobą innych ludzi, a wy od razu że rzygam tym itd. Macie lepszą zajawkę to proszę bardzo chciałbym zobaczyć. No ale nie, bo przecież lepszy jest kula albo jakiś sauron100 którzy robią z siebie debili a Was to bawi...
p.s. To że nie jest to miejsce na takie filmy pomijam, bo to raczej oczywiste...
Zgłoś
sauerps 2012-02-01, 12:51
najlepiej zjebać kogoś po całości za to że coś robi, siedząc samemu na dupie;]

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
kaiel 2012-02-01, 19:24
ta laska na goło ,śpiewa lepiej !

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
zakopuje_ludzi 2012-02-01, 19:41
Komentarz z chuja wzięty

Amarena to nie wino,
to styl życia ^^
Zgłoś
Dalione 2012-02-01, 19:44
@pater92
Pierdol się, nie będziesz mi tłumaczyć co mam uważać za fajne, a co nie. Dla mnie cezik śmierdzi i chuj Ci do tego :*
Zgłoś
VVigor 2012-02-01, 19:46
a co biber tam robi?

Kill'em All
https://www.clixsense.com/?14526098
Zgłoś
ritu4l 2012-02-01, 19:53 1
Ogólnie bardzo fajna koncepcja Lecz gorszego gówna nie słyszałem, zgadzam się z Dalionem, no i poza tym co to kurwa jest, od przedszkola do Opola czy Sadol? No. Kurwa. Bo psem poszczuje.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów