U ruskich zawsze wszystko najwieksze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
>>U ruskich zawsze wszystko najwieksze<<
U Ruskich wszystko się musi spierdolić, nawet choinka
U Ruskich wszystko się musi spierdolić, nawet choinka
No i w pizdu i się przewróciła.
wszystko jest zgodnie z planem - najpierw trzeba ściąć, później ustawić tam gdzie trzeba
Ale jak oni to robią, że wszystko potrafi się spierdolić?
jebła to jebła, na chuj drążyć temat.
spoconyogrodnik napisał/a:
jebła to jebła, na chuj drążyć temat.
A po to żebyś miał kurwa pytanie tak debilne jak to, które napisałeś.
z okazji świąt życz ruskim wszystkiego najlepszego: wszechobecnego alkoholizmu i narkomani, wielu bogobojnych czeczenów w moskwie, korupcji i putina
btw. gdyby zmienić 'i' na 'a' to ciekawe co by z tego kurwa wyszło?
w slowie putin
btw. gdyby zmienić 'i' na 'a' to ciekawe co by z tego kurwa wyszło?
w slowie putin
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów