Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jakby się taki urodził kilometr dalej i był np. Ukraińcem to już jest ok gość?
Zwariowałeś? Jak możesz coś takiego zasugerować? Może historii odrobinę się doucz, Ukraińcy to takie same kurwy, jak ruskie, tylko nie miały takich możliwości, by nam srogo dopiec, ale kiedy sposobność się nadała, to do bicia Polaka byli pierwsi.
Ciekawe jak, do takiego głąba przyjdzie gość czerwony na buzi, to też go napierdala, bo mu się kojarzy z ruską flagą ?
Wypieprzyliśmy
a gdzie niby?
Chciałbym żeby każdego takiego pierdolonego łba dorwało jakiś 10rusków i wpierdolili mu tak bez powodu to by szybko zmienił zdanie.
Akurat to są polaczki tego gatunku, którzy w Polsce ludziom dają wpierdol również bez powodu, nie udawaj, że tylko jakieś z dupy "wyższe cele" mają.
Poza tym nie życzę sobie, żeby ci troglodyci występowali jako obrońcy honoru Polaków. Oni są skazą na honorze Polski.
wiadomosci.wp.pl/kat,1010249,title,Niemiecka-prasa-krwawe-ataki-zamies...
Na nieszczęście rosjan spotkali się z oporem kibiców, chuliganów a nawet zwykłych ludzi których poniosły emocje (co widać po ilości nie zamaskowanych napastników).
Teraz na necie można znaleźć sporo tego typu fotek:
FLAGA
Uspokójcie się kochani, jak od dawna wiadomo Polacy mają gorącą krew która objawia się w takich sytuacjach;) Pewnie Panom co tylko znają swoje biurko nie spodoba się to, ale od zawsze prawdziwi samce okazywali swoją siłę przemocą. Mimo że teraz już w taki sposób nie poznaje się kto jest "prawdziwym mężczyzną" to gorąca krew jednak pozostała
Ciekawi mnie teraz jakie nowatorskie pomysły wprowadzi nieRząd aby walczyć z "kibolami" oczywiście w celu ochrony porządnych obywateli? Może zamiast gumowych kul, ostra amunicja? Może zamiast gazu łzawiącego -paraliżujący? Może czołgi -zamiast muru policjantów? Ciekawe kogo w dalszej kolejności zrównają z "kibolami" -może ludzi po prostu niezadowolonych z sytuacji w kraju i głośno o tym mówiących.. ?
Do Arashel: Twój sposób myślenia definiuje kim jesteś, więc właśnie dlatego zapewne na co dzień w pracy przewozisz gówno taczkami, jeśli w ogóle masz prace...
A co mają moje słowa do zawodu, do jakiego w moim wypadku się uczę?
Studenci/ludzie pracucjący dorwycze gdzie się da/genetycy/biotechnolodzy nie mają prawa jakiegoś do stwierdzania że nie chcą widzieć flag ZSRR w kraju?
A ty wiesz z jakiej okazji to był marsz debilu? Założę się, że myślisz, iż jesteś prawicowy, a pragniesz żyć w socjalizmie takim jak teraz - zasiłeczek, emeryturka wczesna, darmowa edukacja, pewnie i tak nie skorzystałeś w pełni. Rosjanie z flagami CCCP (zaledwie kilku) mieli ten sam poziom inteligencji co polscy wandale, na tym polu mieliśmy przewagę liczebną debili.
Ty masz 34 lata? Dorośnij proszę.
Koleś wszystko fajnie pięknie i nawet bym się z Tobą zgodził że krytykujesz tego typka ale na miłość boską czy według Ciebie socjalizm = polityka socjalna. Bo jeśli tak to błagam Cię zanim coś napiszesz to dowiedz się co niektóre słowa oznaczają...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów