Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie to piękne auto? Brzydkie jak kupa.
Dawaj, jakie auto według twojego gustu jest piękne?
Kurwa, Matiz.
Próbowałem wyszukać Kurwy Matiz ale nie znalazłem.
Typowa zakompleksiona polaczkowa cebula. "Będę coś krytykował, komentował ale nie nie ujawnie mojego punktu widzenia bo mi wstyd i mam kompleksy"
Próbowałem wyszukać Kurwy Matiz ale nie znalazłem.
Typowa zakompleksiona polaczkowa cebula. "Będę coś krytykował, komentował ale nie nie ujawnie mojego punktu widzenia bo mi wstyd i mam kompleksy"
Hamuj pięty frajerze. Gdybyś czytał więcej książek, wiedziałbyś co to sarkazm, to raz. Dwa, po słowie "kurwa" jest przecinek, ale Ty widać mało kumaty jesteś, żeby czytać ze zrozumieniem. A po trzecie, kim Ty buraku jesteś, żebym Ci odpowiadał na pytania hehehe. Twierdzę, że Challenger jest brzydki jak kupa i kropka. Tylko nie wpadnij przez to w depresję. Wesołych Świąt, gościu lemoniadowy.
Hamuj pięty frajerze. Gdybyś czytał więcej książek, wiedziałbyś co to sarkazm, to raz. Dwa, po słowie "kurwa" jest przecinek, ale Ty widać mało kumaty jesteś, żeby czytać ze zrozumieniem. A po trzecie, kim Ty buraku jesteś, żebym Ci odpowiadał na pytania hehehe. Twierdzę, że Challenger jest brzydki jak kupa i kropka. Tylko nie wpadnij przez to w depresję. Wesołych Świąt, gościu lemoniadowy.
Przy pierwszym to twój stary nie lubi jak sie do niego tak zwracasz kiedy cie dotyka, przy drugim dalej cebulo udowadniasz jakim jesteś przegrywem a przy trzecim ci nie odpowiem bo właśnie podaje knage twojej starej. Wystarczylo ci zadac proste pytanie żebyś nam pokazał swoje warstwy cebulo na rowerze.
Słuchać kompresor z aliexpres
Normalny dźwięk hellcata.
A czy challe sa ładne to kwestia gustu, na pewno mocno odróżniają się na ulicy, autka tez jedne z tanszych jak na parametry i tak duze v ósemki, naprawiasz je młotkiem.
Normalny dźwięk hellcata.
A czy challe sa ładne to kwestia gustu, na pewno mocno odróżniają się na ulicy, autka tez jedne z tanszych jak na parametry i tak duze v ósemki, naprawiasz je młotkiem.
Dokładnie tak ,.trochę za duże krowy na nasze drogi Ale BMW M2 byłoby w sam raz .
Przy pierwszym to twój stary nie lubi jak sie do niego tak zwracasz kiedy cie dotyka, przy drugim dalej cebulo udowadniasz jakim jesteś przegrywem a przy trzecim ci nie odpowiem bo właśnie podaje knage twojej starej. Wystarczylo ci zadac proste pytanie żebyś nam pokazał swoje warstwy cebulo na rowerze.
Dobra, nie rozpłacz się 🤣 Nie chce mi się już odpisywać na twoje żenujące komentarze. Ty to nawet głupi nie jesteś 😁🤣
Dokładnie tak ,.trochę za duże krowy na nasze drogi Ale BMW M2 byłoby w sam raz .
Dokladnie tyle wiesz o autach...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów