Ilford, Londonistan. Kalifat Brytyjski.
Ilford, Londonistan. Kalifat Brytyjski.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj to chyba nie... Do UK wyjechałem w 2012 a w okolicach ilfordu mieszkałem od przełomu 2017 do 2019.wczesniej miałem rozstrzał od Hounslow po Ildford dopóki nie wynająłem domu na Putney, Putney bridge road koło parku. Drogi ale warto było. Potem mnie zamknęli za rasizm. Pół roku..
I wróciłem do Polski.
Możesz rozwinąć za co dokładnie cie zamkneli?
Możesz rozwinąć za co dokładnie cie zamkneli?
Kojarzysz taką partię Britain First? Swego czasu cała ,,góra,, poszła siedziedieć. Ja tam byłem pionkiem. Za komentarze mi się oberwało. Prokurator (taki pedał w perułce) najbardziej się pluł o tekst piosenki ,,Pet Shop Boys - Go West,, który przerobiłem prześmiewczo. Dostałem 4 razy po 8 miesięcy do odsiadki. Tak jak mnie zabrali z domu do pierdla, tak mnie wypuscili na lotnisku. Kurwa w jednej parze gaci. Wszystko co miałem tam... tam zostało... Po pół roku zgodziłem się na deport, bo mnie chuj za kratami trafiał, chociaż nawet ogarnąłem sobie robotę i miałem pojedynczą cele. Nie będę pisał ze szczegółami bo zamknąlęm już ten etap w życiu. Jebać zachod i tych pedałów.
Ciężko żebyś dał rade rozpoznać miasto jak tam wszędzie jest prawie tak samo, te same domki prawie w każdym mieście. Na własnej dzielnicy idzie się zgubić jak krótko mieszkasz 😁.Ilford? Wydawało mi się właśnie... Póltora roku tam mieszkałem.
Britain First?
Cos kojarze - ale dziwie się, że chcieli Cie w szeregach, to nie bylo tak, że oni też byli Anti Polish Scum w czasach 2004+?
Kojarzysz taką partię Britain First? Swego czasu cała ,,góra,, poszła siedziedieć. Ja tam byłem pionkiem. Za komentarze mi się oberwało. Prokurator (taki pedał w perułce) najbardziej się pluł o tekst piosenki ,,Pet Shop Boys - Go West,, który przerobiłem prześmiewczo. Dostałem 4 razy po 8 miesięcy do odsiadki. Tak jak mnie zabrali z domu do pierdla, tak mnie wypuscili na lotnisku. Kurwa w jednej parze gaci. Wszystko co miałem tam... tam zostało... Po pół roku zgodziłem się na deport, bo mnie chuj za kratami trafiał, chociaż nawet ogarnąłem sobie robotę i miałem pojedynczą cele. Nie będę pisał ze szczegółami bo zamknąlęm już ten etap w życiu. Jebać zachod i tych pedałów.
No nie dziwię się, że Ci tyle dopierdolili. Kto normalny słucha pet shop boys?! Poza tym to pewnie potrzebowali kozłów ofiarnych po Zakrockim, amen.
Cos kojarze - ale dziwie się, że chcieli Cie w szeregach, to nie bylo tak, że oni też byli Anti Polish Scum w czasach 2004+?
Byli dopóki nie przejrzeli na oczy. Odeszło pare osób z wierchuszki i zmieniło się o 180 stopni.
[ Dodano 2024-12-14, 12:01 ]
Ciężko żebyś dał rade rozpoznać miasto jak tam wszędzie jest prawie tak samo, te same domki prawie w każdym mieście. Na własnej dzielnicy idzie się zgubić jak krótko mieszkasz 😁.
I co? Pewnie mam Ci się jeszcze tłumaczyć po jakich szczegółach rozpoznałem okolicę w której miesszkałem i ulicę którą codzienie jezdziłem przez kilkanacie miesiecy, po parę razy dziennie. I za której rogu mieszkałem. Spadaj. Mam lepsze pomysły na marnowanie czasu.
[ Dodano 2024-12-14, 12:10 ]
No nie dziwię się, że Ci tyle dopierdolili. Kto normalny słucha pet shop boys?! Poza tym to pewnie potrzebowali kozłów ofiarnych po Zakrockim, amen.
Jetem z lat 80tych lubie metal i dobrego punkrocka, dobrym popem tez nie pogardzę. Kogo mam słuchać? Cypisa albo zjebanego rapu czy hiphopolo? Każdy ma swój gust. Tylko co to ma do polityki?
Byli dopóki nie przejrzeli na oczy. Odeszło pare osób z wierchuszki i zmieniło się o 180 stopni.
I co? Pewnie mam Ci się jeszcze tłumaczyć po jakich szczegółach rozpoznałem okolicę w której miesszkałem i ulicę którą codzienie jezdziłem przez kilkanacie miesiecy, po parę razy dziennie. I za której rogu mieszkałem. Spadaj. Mam lepsze pomysły na marnowanie czasu.
Jetem z lat 80tych lubie metal i dobrego punkrocka, dobrym popem tez nie pogardzę. Kogo mam słuchać? Cypisa albo zjebanego rapu czy hiphopolo? Każdy ma swój gust. Tylko co to ma do polityki?
Więc zamknij mordę pajacu spod Strzyżowa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów