📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas zaraz dostałby wpierdol, a przy okazji rozjebaliby pół stadionu.
Dobrze zrobił. Nie wiecie jak bardzo to wkurwia. Siedzisz sobie albo stoisz, chcesz oglądać mecz, jesteś skupiony na meczu, nic innego cię nie obchodzi, a tu nagle spada ci na głowę jakaś pierdolona piłka. A jeszcze gorsze jest to, jak ktoś próbuję tę piłkę z okolic twojej głowy odbić i przy okazji przypierdala ci ręką w łeb albo wkłada palce do oka...
Gdy chodził do szkoły to pewnie kradli mu kanapki i spuszczali regularny wpierdol. Zwykły frustrat z bagażem zniszczonego dzieciństwa.
Nasz człowiek
Jebany grubas, co tu dużo mówić. Ta piłka przypomina mu czasy, gdy wszyscy w szkole grali i się bawili, a on tylko ugniatał tłuszcza na dupie, siedząc na ławce, jedząc czipsy.
w Polsce to by wpierdol dostał
Za grosz poczucia humoru nie macie. To co zrobił było doskonałe!
Jak tak czytam to zastanawiam się gdzie jest granica bycia zabawnym tudzież fajnym dla innych, zaakceptowanym? Rozjebał piłkę to jedni, że źle, bo smutny pajac nie chce się bawić i pewnie koledzy go gnębili w dzieciństwie, drudzy. że zajebiście zrobił, i że to śmieszne itd. Każdy się widocznie śmieje z różnych aspektów tego co widzi. Tylko generalnie widaje mi się, że Ci co tak podziwiają to co zrobił (co wymagało bezpardonowości, pewności siebie i pewnej nuty bycia chujkiem i smutasem) piszą komentarze jakby chcąc celowo uchwycić się innego kontekstu tego, co zobaczyli. plus jeszcze bawi was czesto to, jak ktoś inny właśnie broni wyjściowej, ogólniejszej reakcji na materiał. i bawi i wkurwia. To wszystko jest ciekawe i to jest chyba psychologia. Jakby to dalej tak rozkładał na czynniki to można by się pokusić o pewnego rodzaju zawężone profile psychologiczne. Dobra, nieważne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów