📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polaki robaki, za takie puknięcie rowerzysty w Holandii typ idzie do pierdla. Dziękuję, dobranoc.
EDIT: Tylko wy jesteście za tępi na to żeby wpaść na to, że do pracy można jeździć rowerem Prawdziwy Polak-robak może zarabiać 1800PLN, ale do pracy w magazynie może kurwa jeździć "siudemkom". Weźcie się kurwa obudźcie. W innych krajach wpadli już 40 lat temu na to, że paliwo jest drogie i infrastrukturę oraz przepisy sprzyjające rowerzystom zaczęli budować już dawno.
Obudźcie się kurwa, bo będziecie jeszcze dłuuuugo takimi robolami Europy.
EDIT: Tylko wy jesteście za tępi na to żeby wpaść na to, że do pracy można jeździć rowerem Prawdziwy Polak-robak może zarabiać 1800PLN, ale do pracy w magazynie może kurwa jeździć "siudemkom". Weźcie się kurwa obudźcie. W innych krajach wpadli już 40 lat temu na to, że paliwo jest drogie i infrastrukturę oraz przepisy sprzyjające rowerzystom zaczęli budować już dawno.
Obudźcie się kurwa, bo będziecie jeszcze dłuuuugo takimi robolami Europy.
timmy77 napisał/a:
Jebać rowerzystów na drogach!!! Takie jest moje zdanie, codziennie mnie wkurwiają.
To zrób mi drogi rowerowe huju jebany a uwierz mi ze sie nie pojawie na zwyklej drodze TĘPA szczało
Zaraz się znajdzie grono niedzielnych kierowców pomstujących na "jebanego dawce na rowerze", który się wjebał pod koła poczciwemu Panu kierowcy auta. Chuja tam, do czegoś Wam te lusterka służyć powinny.
Mnie tylko zastanawia dlaczego ta droga rowerowa leci po lewej stronie a nie przy prawym krawężniku, przecież jakby tak u nas było to co drugi rowerzysta by salto napierdalał (no ale widać, że to na zachodzie i pewnie się chuja znam )
olosz napisał/a:
Mnie tylko zastanawia dlaczego ta droga rowerowa leci po lewej stronie
Pewnie dlatego, że jest w kraju, gdzie obowiązuje ruch lewostronny.
U nas tez jest obowiązek pierwszeństwa rowerzysty (po prawej)...niestety
No kurwa, jak można.. aż mnie jakaś kurwica dopada jak widzę te wasze komentarze. Jeżdżę rowerem codziennie, kolarką, po mieście mam przelotową ok. 30 km/h, to dużo, nie da się wyhamować 'z miejsca', a taki chuj Ci jedzie i myśli, że jest panem szos, zajeżdża Ci drogę, a jak coś powiesz to jeszcze się sapie. Szanowni kurwa kierowcy, dróg rowerowych nie ma, kiedy do chuja pana się nauczycie, że na tym świecie są też rowery? Przez takich chujów dwa razy miałem rękę w gipsie. A jeszcze do filmiku: chuj z tym czy miał przyczepkę czy nie, zajechał mu drogę kurwa, przed skrętem w lewo patrzy się w lusterko czy żaden profesjonalny kolarz nie zapierdala po ścieżce rowerowej, bo to nie jest zwykły góral, z resztą gość ten był nawet oznaczony w chuj mocno, kamizelka, kask, kurwa, jak można go nie zauważyć, nie da się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów