Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po h🤬j sie pcha lewym pasem
aha to droga rowerowa ,pod koniec zobaczylem dopiero
aha to droga rowerowa ,pod koniec zobaczylem dopiero
Z jednej strony chamstwo bo z pewnością widział koleżke na rowerze. A z drugiej mógł nie poczuć tego uderzenia, dlatego też pojechał w p🤬du

lojejujeju zapomnialo sie kierowcy ze przyczepke jeszcze ma, tak to by smignal bez problemu, a w ogole rowerzysta niech tak nie zap🤬la bo to nie autobahn, troche rozwagi k🤬a

E tam, przecież sie tym nawet nie przewrócił. Spodziewałem się że go najedzie tą przyczepą i byłby piękny materiał na harda. Poza tym, jaki k🤬a geniusz wyznaczał tą ścieżkę rowerową.
kudlaty1125 napisał/a:
E tam, przecież sie tym nawet nie przewrócił. Spodziewałem się że go najedzie tą przyczepą i byłby piękny materiał na harda. Poza tym, jaki k🤬a geniusz wyznaczał tą ścieżkę rowerową.
Codziennie czytam takie p🤬lenie o tym i o tamtym co by to na harda nie było o mało co a gdy się wejdzie na tego harda to gówno na trwarz, płody zdeformowane i wypadki 20 minut po fakcie.
Nie wiem po c🤬j p🤬lenie o tym hardzie skoro tam naprawdę nic nie ma

k🤬a nie wierze, że tak wszyscy bronicie tego c🤬ja z samochodu...
@up wyłącz sobie na hardzie seks dewiacje i humor erotyczny, serio da sie.
@up wyłącz sobie na hardzie seks dewiacje i humor erotyczny, serio da sie.
Mar0 napisał/a:
Bo pedałom mówimy stanowcze NIE!
Coś się działo u Ciebie w domu, że tak reagujesz?

Typowy prostak. Przyj🤬 w przyczepkę i zjechał z drogi mając nadzieję że właścicielowi nie będzie się chciało stawać żeby mu wp🤬lić...

no k🤬a wlasnie po chodniku po ulicy gdzie ci sie podoba, w dupe se ten rower wsadz.
J🤬 rowerzystów na drogach!!! Takie jest moje zdanie, codziennie mnie wk🤬iają.
kudlaty1125 napisał/a:
Poza tym, jaki k🤬a geniusz wyznaczał tą ścieżkę rowerową.
Przecież jest ruch lewostronny co widać pod koniec filmiku, więc ścieżka jest w dobrym miejscu. Wina kierowcy samochodu nie podlega dyskusji
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie