W Chinach nie szkoda człowieka gdy przez palce ryż ucieka...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No i tak się własnie kończy jazda w martwym polu.
Sabajone napisał/a:
Następnym razem będzie o tym pamiętał
ale tam mielonka powstała
PabloEskobar napisał/a:
Następnym razem będzie o tym pamiętał
Legenda głosi, że martwe pole powstało nie bez powodu
Sabajone napisał/a:
Nie bez powodu nazywa się martwym
W chuj osób robi tak autami. Ile razy widziałem, jak czub wyprzedza ciężarówkę i od razu skręca w prawo. No i kurwa nie policzył, że mu się szybko droga na zakręt skończy i wpierdala się zaraz przed maskę tira. Biedny kierowca tira ma wtedy problem w robocie, bo debilowi kurwa szkoda było nadłożyć tych 4 sekund, by pojechać za naczepą.
Ja pierdole, dobrze, że są drogi, bo w większości to debile się zabijają i natura się selekcjonuje.
Ja pierdole, dobrze, że są drogi, bo w większości to debile się zabijają i natura się selekcjonuje.
Rozpiszą portrety pamięciowe sprawców i podejrzanych będzie 600milionów chińczyków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów