18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Change for a dollar.
Johny • 2011-12-14, 23:41
Jeśli szukacie sadyzmu to akurat w tym filmie go nie znajdziecie. Tak, tak, pewnie zaraz na mnie naskoczą hejterzy i będą mnie gnoić, żebym z tym wypierdalał.... pogadajcie sobie... . Były podobne tematy i się przyjęły. A jeśli się nie podoba to do kosza.

Sam film pokazuje, że są jeszcze dobrzy ludzie na świecie... Ciekawe komu się łezka zakręci w oku :]

@ Mój poprzedni temat został skasowany za to, że zacenzurowałem przekleństwo...? No bez przesady KURWA.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
B................g 2011-12-15, 8:47 5
Ja żyje chyba na jakiejś innej planecie.
Zgłoś
adeqs74 2011-12-15, 8:53 6
Wzrusza bardziej niż rozjechani ludzie na hardzie
Zgłoś
~tip.top 2011-12-15, 8:59 10
Prędzej uwierzę w istnienie Jezusa, niż w uczciwego bezdomnego filantropa
Zgłoś
michal29 2011-12-15, 10:10
Wzruszyłem się niemal tak bardzo jak przy parzeniu herbaty
Ludzie to jest tylko film, fikcja a wy sie podniecacie
Zgłoś
B................y 2011-12-15, 10:20 3
to jest wszystko wyreżyserowane,sztuczne już lepiej poczekać do 10-tego jak będe chciał się popłakac jak zobacze ile dostałem kasy to dopiero bedzie kurwa dramat
Zgłoś
longlong7 2011-12-15, 11:03
dobry FILM, ale życie to nie ta bajka
Zgłoś
Eraden 2011-12-15, 11:06 4
Bezdomny wszech wiedzący
Wiedział dokładnie co gdzie i ile

Ostatnio jakaś moda na gloryfikowanie męt społecznych się pojawiła. A przecież to ludzie co się poddali są. Nie ma nic wielkiego ani wspaniałego w tym kim są i co robią. Zrezygnowali i teraz my na nich łożymy. Dzięki takim śmieciom część z tego co my zapracujemy dla nas i naszych rodzin idzie na nich.

Rzeczywiście aż mi się łezka w oku zakręciła kiedy sobie pomyślę. Zamiast odłożyć te pieniądze na dom i założyć normalną rodzinę oddam wbrew woli pieniądze na nieroba
Zgłoś
sawbur 2011-12-15, 11:32 8
Film spoko, ale mówiąc "Sam film pokazuje, że są jeszcze dobrzy ludzie na świecie" to tak jakby po obejrzeniu filmu "Władcy ognia" powiedzieć: film ten pokazuje, że są jeszcze ludzie którzy napierdalają się ze smokami.

Już bez przesady.
Zgłoś
Dziamian 2011-12-15, 11:48 1
właśnie jak dla mnie najlepsi są najmniej widoczni
Zgłoś
lasyk 2011-12-15, 11:51 1
Świetny Kurwa świetny film!! Jak widać można dać wiele mając tak niewiele.. I to jest prawda. Ktoś kto nie ma nic potrafi zrobić dla innej osoby więcej niż te jebane nadziane kaszaloty co śmiało mogłyby sobie dupę "dojlarami" podcierać bo oni wiedzą czym jest kurwa radość z drobnych gestów i rzeczy.. A ja jak byłem mały wyjebałem focha na cały świat bo dostałem samochód wojskowy z rakietą zamiast czołgiem na lawecie..
Zgłoś
~tip.top 2011-12-15, 11:58
Ten film można śmiało postawić na półce obok Matrixa i Władcy Pierścieni
Zgłoś
darknock 2011-12-15, 12:26 1
i chuj, w robocie jestem a się wzruszyłem kurwa.. wiadomo fikcja, ale ta muzyka itd. człowiek się robi jakiś taki wrażliwszy na starość. Juz wole harda..

lizać cipy
Zgłoś
WhyMe? 2011-12-15, 13:44 1
Napisał bym głupi komentarz ale.. I tak napisze Jaki kurwa bezdomny rozdaje siano? Jak na razie to nie spotkałem, każdy jak już to chce kasę. Kolejna sprawa tyczy się kawy, dlaczego nie posłodził jej? Hmm, nie był do końca miły oddając ją żul babie.
Zgłoś
Sir_Isaac_Newton 2011-12-15, 14:18
WhyMe? napisał/a:

Kolejna sprawa tyczy się kawy, dlaczego nie posłodził jej? Hmm, nie był do końca miły oddając ją żul babie.

Trafna uwaga

BTW. Może to dlatego, że filmów o podobnym nastroju i tematyce widziałem wiele. Ale wg. mnie sposób w jaki został przedstawiony jest po prostu oklepany. I jeszcze jedno. Jak mnie wzrusza zawsze taka muzyka, to ta tutaj była do bani, przykre. Plus dla filmu za scenę z kwiatkiem, pomijając moment przytulenia i za scenę z kasą na automat telefoniczny. A i hard czasem naprawdę bardziej wzrusza, pod warunkiem, że nie jest to japońska zoofilia i stuningowane kutasy
Zgłoś
timmy77 2011-12-15, 15:10
Pierdolisz że nie działa w Polsce, siedziałem na Dąbrowskiego w Poznaniu i czekałem aż mi wyładują towar z paki do sklepu i siedział jakiś dziadyga pod płotem i żebrał, po 10 minutach wyciągnął śniadanie i zaczął jeść i się dzielić tym co miał gołębiami. Zawsze jest gest dzielenia. Dałem mu śniadanie, pierniczki mamusi i pół paczki fajek, fajek nie przyjął
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem