...w wydaniu niemieckim
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Tak patrzę na to i nie potrafię sobie wyobrazić, co to ma wspólnego z adolfem
Hmmm, mnie też ten ostatni spinacz wkurwia.
Nein!! weźcie to kurwa poprawcie odwróćcie albo cokolwiek
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Ten ostatni powinien zostać przetopiony.
@up nie lepiej odwrócić na drugą stronę a potem o 180 stopni?
NAJN! Tak być nie może, zaraz się zdenerwujen i będę miał szmerceny szajse szajse szajse....
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
He, he, zdziwilibyście się, co dziś znaczy niemiecki porządek.
Lotnisko w Berlinie - miało być gotowe na Euro 2012 i dalej go nie ma, nie wiadomo, kiedy będzie, ani ile będzie kosztować.
Dworzec w Sztutgarcie - ludzie się do drzew przykuwali, żeby powstrzymać tę bezsensowną inwestycję, ale kolej ją przepchnęła przez referendum, a teraz kwęka, że potrzebowałaby jeszcze 2 miliardy (miliardy!!!) euro, bo się jebnęła rachunkach, a tak w ogóle, to nie wiadomo, kiedy się uda skończyć przebudowę. Po prostu okłamali ludzi, którzy głosowali w referendum za przebudową dworca. Tymczasem raz na miesiąc na przebudowywanym dworcu wykoleja się pociąg intercity i komunikacja w całym regionie staje na głowie.
Ulice odśnieża się, kiedy komuś przyjdzie fantazja. A jednak ludzie żyją tutaj fajniej niż w Polsce - mimo wszystko. Pozapierdalają po osiem godzin w pracy, i to efektywniej niż Polacy, ale potem potrafią cieszyć się życiem. Polacy są w pracy - o ile ją mają - po 25 godzin na dobę.
Lotnisko w Berlinie - miało być gotowe na Euro 2012 i dalej go nie ma, nie wiadomo, kiedy będzie, ani ile będzie kosztować.
Dworzec w Sztutgarcie - ludzie się do drzew przykuwali, żeby powstrzymać tę bezsensowną inwestycję, ale kolej ją przepchnęła przez referendum, a teraz kwęka, że potrzebowałaby jeszcze 2 miliardy (miliardy!!!) euro, bo się jebnęła rachunkach, a tak w ogóle, to nie wiadomo, kiedy się uda skończyć przebudowę. Po prostu okłamali ludzi, którzy głosowali w referendum za przebudową dworca. Tymczasem raz na miesiąc na przebudowywanym dworcu wykoleja się pociąg intercity i komunikacja w całym regionie staje na głowie.
Ulice odśnieża się, kiedy komuś przyjdzie fantazja. A jednak ludzie żyją tutaj fajniej niż w Polsce - mimo wszystko. Pozapierdalają po osiem godzin w pracy, i to efektywniej niż Polacy, ale potem potrafią cieszyć się życiem. Polacy są w pracy - o ile ją mają - po 25 godzin na dobę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów