📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawidłowo, od małego trzeba uczyć, że zainteresowanie fikuśnymi fryzurami jest zarezerwowane dla dziewczynek nie dla chłopców.
Karmazon napisał/a:
Prawidłowo, od małego trzeba uczyć, że zainteresowanie fikuśnymi fryzurami jest zarezerwowane dla dziewczynek nie dla chłopców.
ty to pewnie jestes taki meski ze sie nawet nie myjesz, bo to zarezerwowane dla dziewczynek, co?
Hektor napisał/a:
Karmazon napisał/a:
ty to pewnie jestes taki meski ze sie nawet nie myjesz, bo to zarezerwowane dla dziewczynek, co?
To pewnie z zazdrości bo jest łysy jak kolano, jedyną fryzurę jaką może sobie zrobić to tą na dupie

Hektor napisał/a:
ZAWISZAWKS12 napisał/a:
To pewnie z zazdrości bo jest łysy jak kolano, jedyną fryzurę jaką może sobie zrobić to tą na dupie
Uu oburzyły się długowłose cioty i pedały zaczesane na boczek jak uległe męskie dz🤬ki

I dziecko nie ma powodu by sie przyjebac do starego no bo przecież fryzura na Ronaldo jest ale co gowniaki mogą wiedzieć o takim piłkarzu ida za kanonem i co sie nie zapytasz młodego jaki jest jego idol to zawsze to samo messi Ronaldo ten pedalski oczywiście
lub lewy

Teraz żałuje, że nie mam syna. Ale nie szkodzi. Mam dwie córki z zajebiście długimi włosami. Tatuś poczeka ^^
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie