📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dziecinstwo zjebane na jakies 30 lat
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Karmazon napisał/a:
Prawidłowo, od małego trzeba uczyć, że zainteresowanie fikuśnymi fryzurami jest zarezerwowane dla dziewczynek nie dla chłopców.
ty to pewnie jestes taki meski ze sie nawet nie myjesz, bo to zarezerwowane dla dziewczynek, co?
Hektor napisał/a:
Karmazon napisał/a:
Prawidłowo, od małego trzeba uczyć, że zainteresowanie fikuśnymi fryzurami jest zarezerwowane dla dziewczynek nie dla chłopców.
ty to pewnie jestes taki meski ze sie nawet nie myjesz, bo to zarezerwowane dla dziewczynek, co?
To pewnie z zazdrości bo jest łysy jak kolano, jedyną fryzurę jaką może sobie zrobić to tą na dupie
Hektor napisał/a:
ZAWISZAWKS12 napisał/a:
To pewnie z zazdrości bo jest łysy jak kolano, jedyną fryzurę jaką może sobie zrobić to tą na dupie
Uu oburzyły się długowłose cioty i pedały zaczesane na boczek jak uległe męskie dziwki
I dziecko nie ma powodu by sie przyjebac do starego no bo przecież fryzura na Ronaldo jest ale co gowniaki mogą wiedzieć o takim piłkarzu ida za kanonem i co sie nie zapytasz młodego jaki jest jego idol to zawsze to samo messi Ronaldo ten pedalski oczywiście lub lewy
Teraz żałuje, że nie mam syna. Ale nie szkodzi. Mam dwie córki z zajebiście długimi włosami. Tatuś poczeka ^^
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów