pozwól mi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
mam identycznego:) buldog francuski jakby ktoś chciał wiedzieć.
i generalnie to proponuję sadistikowi wykupić domenę u ruskich, żeby było sadistic.ru, tak będzie 'prawilniej'
i generalnie to proponuję sadistikowi wykupić domenę u ruskich, żeby było sadistic.ru, tak będzie 'prawilniej'
Pamiętam jak kiedyś najebany wróciłem do domu i dziewczyna też mnie nie chciała wpuścić do łóżka jak i domu, zapewne też tak jak na filmie rozumiała moje prośby darujcie sobie teksty typu i nagle się obudziłem albo że lalka dmuchana była i tak dalej
kurwa, najlepsza rasa na świecie
mój robi to samo jak chce się ze swoją kudłatą dupą wpieprzyć do łóżka ;> (mowa tu o psie)
a ten pies jest brzydki.
a ten pies jest brzydki.
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
mutacje przechodzi
DeSalvo napisał/a:
mój robi to samo jak chce się ze swoją kudłatą dupą wpieprzyć do łóżka ;> (mowa tu o psie)
a ten pies jest brzydki.
Jak on jest brzydki ? To pokaż swoją mordę maszkaro !?
@up Gowno sie znasz. Pies to ma byc pies , a nie zabawka dla starych kurew. . Nic co sie miesci do torebki nie moze byc nazwane psem!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów