📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mi to nie brzmi na kacapa, ale ja tam chuj nie lingwista jestem.
Nie lubi tych grzybòw pewnie.
Dobrze hujowi....
andrzejrobert75 napisał/a:
Nie lubi tych grzybòw pewnie.
Nie, grzyby lubi, to kacapów nie trawi
To kozioł sarny, a nie żaden jelonek sieroto.
Gdzie na tym filmie masz kacapów "poligloto" ?
McQurwa napisał/a:
Nie, grzyby lubi, to kacapów nie trawi
Gdzie na tym filmie masz kacapów "poligloto" ?
Może byś tak qurwa usmażył te grzybki na surowo ma wpierdalac
Wiecie ok czym poznać debila?
Po tym, że nie odróżnia on sarny od jelenia. Jak, kurwa można nie odróżniać tych dwóch gatunków? W sumie czego można wymagać od człowieka, którego sensem życia jest wrzucanie filmików na sadistica?
Po tym, że nie odróżnia on sarny od jelenia. Jak, kurwa można nie odróżniać tych dwóch gatunków? W sumie czego można wymagać od człowieka, którego sensem życia jest wrzucanie filmików na sadistica?
SupremeLeader napisał/a:
Mi to nie brzmi na kacapa, ale ja tam chuj nie lingwista jestem.
To nie kacap
Nie że się czepiam ale jelenie i sarny to dwa osobne gatunki. Jelenie to byki, a sarny to kozły. Tutaj ewidentnie mamy koziołka, czyli pana "sarenka". Bambi był małym jelonkiem, czyli cielakiem.
Grzyb był w porządku, tylko problem był w tym kto go trzymał
Lewacy myślą, że to t akie miłe zwierzątka, a traf na chwilę do dzikiego lasu czy jungli to wszystko będzie chciało Cię tak zaj*** od niedzwiedzia po robaki, pasozyty i bakterie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów