📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe jak by brzmiała z moimi kulami w mordzie.
Btw. Brzechwa i te sprawy a nie jakieś nowoczesne książeczki i pojebane cartoon network. Kurwa to co tam widziałem wczoraj mogło by namieszać mi we łbie jakbym był na kwasie.
Btw. Brzechwa i te sprawy a nie jakieś nowoczesne książeczki i pojebane cartoon network. Kurwa to co tam widziałem wczoraj mogło by namieszać mi we łbie jakbym był na kwasie.
teraz znaleźć tą kurwę co napisała książkę i strzelić jej z 9mm prosto w czoło...
demoralizacja dzieciaków...
jerryA napisał/a:
teraz znaleźć tą kurwę co napisała książkę i strzelić jej z 9mm prosto w czoło...
Też myślę, że zabrakło księdza w tej historii
Zresztą Johnny 15 lat temu nie takimi perełkami rzucał i jakie pokolenie wyrosło, takie jak zawsze są normalni i debile tylko jak zwykle ci starsi leją z młodszych.
Zauważyliście, że Johnny Bravo ma podobny głos do Bredzisława? Sposób mówienia inny, ale barwa podobna jakby...
Na miejscu tych szukających wszędzie podtekstów dorosłych, zastanowiłbym się na sobą a nie ratowaniem dzieci.
No ale przeciez to ma naprawde, zdecydowanie podtekst o zabarwieniu erotycznym.
Jest wrecz nahalny. To jest oblesne.
Czy rysownicy oraz tworcy ksiazek dla dzieci to chore zjeby pedofile?
Ksiazeczka byla wydana na grubym papierze, byla przewidziana, ktos za to placil.
Czemu sie tak szerzy pedofilie na swiecie co? i czemu sie tak propaguje gender oraz seksizm?
Jest wrecz nahalny. To jest oblesne.
Czy rysownicy oraz tworcy ksiazek dla dzieci to chore zjeby pedofile?
Ksiazeczka byla wydana na grubym papierze, byla przewidziana, ktos za to placil.
Czemu sie tak szerzy pedofilie na swiecie co? i czemu sie tak propaguje gender oraz seksizm?
O czym myśleli autorzy?
Cifaldi Brothers. :o
Cifaldi Brothers. :o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów