Nie miej wątpliwości, iż Codex dotyczy również Polski i Polaków. Na jego angielskiej stronie znajdziesz listę państw członkowskich komisji. W Polsce, Codexem zajmuje się Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych(IJHARS).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Nie miej wątpliwości, iż Codex dotyczy również Polski i Polaków. Na jego angielskiej stronie znajdziesz listę państw członkowskich komisji. W Polsce, Codexem zajmuje się Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych(IJHARS).
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żyjmy o chlebie i wodzie !
Nwo, iluminaci, chuje-muje-dzikie-węże, aspartami, chemtrails, koniec świata w 2012, kodeks żywieniowy, fluor, cukier, narkotyki i inne gówna. Wiele rzeczy na tym świecie jest niezdrowych, toksycznych, zabójczych ale nie popadajmy w paranoje bo jakiś tępy miłośnik teorii spiskowych zrobił jakiś filmik...
Woda też jest zabójcza bo 100% pijących wodę ludzi umiera.
Może siedźmy wszyscy w domach bo przecież tyle niebezpieczeństw czyha na zewnątrz.
No kurwa, litości.
Może siedźmy wszyscy w domach bo przecież tyle niebezpieczeństw czyha na zewnątrz.
No kurwa, litości.
A ja się zgodzę z tym, że ludzi jest zbyt dużo. Ostatnio wyczytałem, że Anglia wydaje 12 miliardów funtów rocznie na wysyłanie wody do Afryki. Ja się pytam: Po jaki chuj? Jak sobie tam żyją (i umierają) w tej Afryce, to niech tak będzie. W Indiach miliard, w Chinach miliard, w Afryce AIDS a potem to wszystko do Europy się ładuje, bo u nas na bogato.
Nie pamiętam już dokładnych statystyk, ale w 1950 roku było nas około 2,5 miliarda, 100 lat wcześniej bodaj tylko miliard. Biorąc to pod uwagę jestem w stanie zrozumieć przesłanki idące za takimi inicjatywami. Patrzeć nie mogę na 'turbanów' i innych brudasów i ich 5-6 dzietne rodziny.
Sam się chujowo odżywiam, piwa żłopie więc szybko kopnę w kalendarz ale na wszelki wypadek mam swoje warzywa i owoce w ogródku, także chociaż w sezonie się nie truję
Nie pamiętam już dokładnych statystyk, ale w 1950 roku było nas około 2,5 miliarda, 100 lat wcześniej bodaj tylko miliard. Biorąc to pod uwagę jestem w stanie zrozumieć przesłanki idące za takimi inicjatywami. Patrzeć nie mogę na 'turbanów' i innych brudasów i ich 5-6 dzietne rodziny.
Sam się chujowo odżywiam, piwa żłopie więc szybko kopnę w kalendarz ale na wszelki wypadek mam swoje warzywa i owoce w ogródku, także chociaż w sezonie się nie truję
Co nas nie zabije to nas wzmocni Ja palę papierosy, to co tam się będę przejmował jakimiś heksachlorobenzenami, ja tam codziennie całą tablice mendelejewa wdycham
buhahahah-w ciago ostatnich 150 lat średnia wieku wzrosła dwukrotnie-jaskinowcy dozywali 25-27 roku zycia. ale nudy.
Mimika tej kobiety, gestykulacja i dziwnie nadpobudliwe zachowanie mnie tak wkurwiają, że nie udało mi się obejrzeć całego.
Jeżeli takie są skutki zdrowego żywienia to ja wole kurwa hamburgera !
Jeżeli takie są skutki zdrowego żywienia to ja wole kurwa hamburgera !
lepiej być ćpunem/alkoholikiem/paralitą niż ciotą która je tylko zdrową żywność i unika wszystkiego czym można się skaleczyć. chemia jest dobra! Moja odpowiedź na ten filmik: I LIKE THIS WORLD!
~ Donnie Darko napisał/a:
Nwo, iluminaci, chuje-muje-dzikie-węże, aspartami, chemtrails, koniec świata w 2012, kodeks żywieniowy, fluor, cukier, narkotyki i inne gówna. Wiele rzeczy na tym świecie jest niezdrowych, toksycznych, zabójczych ale nie popadajmy w paranoje bo jakiś tępy miłośnik teorii spiskowych zrobił jakiś filmik...
No kurwa, litości.
Jego również uważasz za "tępego miłośnika teorii spiskowych" ?
Coś w tym jest skoro Chiny wprowadziły KARY za drugą i każdą kolejną ciążę..... większość ludzi uważa takie filmy głupie i wymyślone ale to oni są głupi bo nie potrafią łączyć faktów i wysnuwać z nich wniosków. Gdyby wiedzieli co się dzieje na świecie i się nad tym zastanowili to by doszli do tego samego.
Unia Europejska jest takim tworem, który umożliwia kontrolę tego co jemy(polecam poszukać absurdów Unii tylko "woda nie nawadnia organizmu" ) Małe grono ludzi decyduje o losie prawie całej Europy.
Unia Europejska jest takim tworem, który umożliwia kontrolę tego co jemy(polecam poszukać absurdów Unii tylko "woda nie nawadnia organizmu" ) Małe grono ludzi decyduje o losie prawie całej Europy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów