📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przy okazji sobie trochę włosy na klacie wydepilował.
chocho napisał/a:
Ale wódy z mordy nie wypuścił, twardziel jebany.
wódy?
wódka nie pali się.
to czysty samogon albo spirytus
Kolega jaki zadowolony że kumpel się pali
dobry bimber nie jest zły
Kacapy w więzieniu czy ukraińce w polszy wynajmujący 20 łóżek w pokoju o powierzchni 20m2?
Ciężko stwierdzić.
Nawet nie chce mi się zagłębiać i komentować sensu podpalania alkoholu przed wypiciem.
Ciężko stwierdzić.
Nawet nie chce mi się zagłębiać i komentować sensu podpalania alkoholu przed wypiciem.
Dobrze pedzony az slinka leci, stad pedze z wyjasnieniem:
Podpalanie alkoholu:
W tradycji picia alkoholi mocnych ma na celu sprawdzenie mocy alkoholu, czy nie chrzczony np.
Ma to tez swoj klimat i wyrazny efekt wizualny. Po wspolczesnemu "fun".
Alko ponizej 50% ciezko chce sie palic jesli w ogole.
P.s. brak polskich czcionkow jest wynikiem nie bycia w Polsce i uzytkowaniem inszych jezykow niz ojczysty.
Podpalanie alkoholu:
W tradycji picia alkoholi mocnych ma na celu sprawdzenie mocy alkoholu, czy nie chrzczony np.
Ma to tez swoj klimat i wyrazny efekt wizualny. Po wspolczesnemu "fun".
Alko ponizej 50% ciezko chce sie palic jesli w ogole.
P.s. brak polskich czcionkow jest wynikiem nie bycia w Polsce i uzytkowaniem inszych jezykow niz ojczysty.
@up up i wszystko up.. jeden chuj to wszystko o czym piszecie, dla mnie mają goście szacunek ode mnie i kurwa od samych Avengersow że pomogli "ugasić" kumpla z którym piją gorzałe.. ciężko o takich na sadolu ostatnim czasym.
Danielutek napisał/a:
Ale z cyrylicy to dało radę się przełączyć?
Wielcy znafcy, uważacie że wódka się nie pali , OCZYWISCIE że polska wódka się pali , polska wódka to syf mieszany , a wy ja pijecie i wychwalajcie że dobra wódka najlepsza na świecie , tfu , polska wódka to syf ! I twardziel nie otworzył mordy jak się oblał płonącym alkoholem żeby nie wessało płomieni do płuc i przewodu pokarmowego.
Która polska wódka się pali ? Np. żubrówka biala.
Która polska wódka się pali ? Np. żubrówka biala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów