Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.A dobrze zrobił. Niech szczają albo srają tam, gdzie się należy. Co miał poruchać? Te maciory. A chuj z nimi. Nie każdy rypie wszystko co tylko ma dziurę.
Pedał? I do tego krypto? Dobre suki widac Ruchalbym bez marudzenia jesli ty nie to, gay alert
Pedał? I do tego krypto? Dobre suki widac Ruchalbym bez marudzenia jesli ty nie to, gay alert
stuleja alert
No, dwie tam są. Maciory mają to do siebie, że srają i leją gdzie popadnie.
Gówno prawda kolego... Świnie wybierają sobie miejsca z dala od tego gdzie maja legowisko. To, że w chlewie maja 2m na 2m +jest 200 sztuk na wybiegu (popatrz jak krowy często są ujebane, a nie ma o nich nigdy mowy), a rolnik ma wyjebane... No cóż... Do tego musza chronić się błotnymi kąpielami jak robią słonie, ale niestety u świń będzie to błoto z gównem (z powodów, które wymieniłem wyżej). Masowa hodowla i zaniedbania rolnika tworza takie wizje świń. Wieśniaki wolą jebnąć jabola pod sklepem niz oprzątać
Ola gringoGówno prawda kolego... Świnie wybierają sobie miejsca z dala od tego gdzie maja legowisko. To, że w chlewie maja 2m na 2m +jest 200 sztuk na wybiegu (popatrz jak krowy często są ujebane, a nie ma o nich nigdy mowy), a rolnik ma wyjebane... No cóż... Do tego musza chronić się błotnymi kąpielami jak robią słonie, ale niestety u świń będzie to błoto z gównem (z powodów, które wymieniłem wyżej). Masowa hodowla i zaniedbania rolnika tworza takie wizje świń. Wieśniaki wolą jebnąć jabola pod sklepem niz oprzątać
Wiesz nie ładnie tak generalizować.
Powiedziałbym że trzoda ma o wiele gorsze warunki w hodowli masowej, której to "wieśniacy alkoholicy" raczej nie opróżniają winiaczy pod sklepem.
Wiesz ja ze wsi pochodzę prosty chłop jestem, ale zauważyłem że te kmiotki co myją się raz w tygodniu w niedziele i praktycznie nie trzeźwieją zazwyczaj dbają o swoją gadzinę
Choć zdarzają się wyjątki...
To samo się tyczy uboju, o wiele bardziej humanitarny jest u małego rolnika, który sobie chowa świnki dla siebie, rodziny i znajomych
A dobrze zrobił. Niech szczają albo srają tam, gdzie się należy. Co miał poruchać? Te maciory. A chuj z nimi. Nie każdy rypie wszystko co tylko ma dziurę.
a tam pierdolisz
kto wybrzydza ten nie rucha