📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W podstawówce chyba w 5 klasie na wycieczce do Gniezna wkręciliśmy tak kolegę na stacji benzynowej, podszedł do kasy z przekonaniem zakupu cukierków

freaky napisał/a:
Gdyby wszyscy Chińczycy kupowali czekoladę, nie byłoby ich tyle.
Może dla wszystkich nie starcza czekolady?

Ronin69 napisał/a:
W podstawówce chyba w 5 klasie na wycieczce do Gniezna wkręciliśmy tak kolegę na stacji benzynowej, podszedł do kasy z przekonaniem zakupu cukierków
Też byłem w 5 klasie podstawówki na wycieczce w Gnieźnie, a potem w Biskupinie z noclegiem gdzieś koło Żnina. Połowa się nieźle pochlała bo Poligon z racji tego, że miał już 18 lat to kupił 2 czteropaki na 10 chłopa za cały hajs, który miał na pamiątki.

Dzieciak dobrze wiedział co kupuje i po co zeby dostać piątkę z majcy, tylko udawal glupiego żeby ładnie wybrnąć.
Ronin69 napisał/a:
chyba w 5 klasie na wycieczce do Gniezna wkręciliśmy tak kolegę na stacji benzynowej
A w ktorej klasie uczą was czytać?
Judasz z IKEI napisał/a:
A w ktorej klasie uczą was czytać?
A dlaczego piszesz w liczbie mnogiej skoro chodzi o konkretną osobę?... Więc w której klasie ciebie nie nauczyli czytać ze zrozumieniem?
Aj p🤬licie jak potluczeni. Fajny dzieciak, chcial dobrze. Sympatyczna pomyłka i nawet nie rozumie co zrobił zle

mógł spokojnie brać, najpierw by possał i balony porobił, a później jeszcze por🤬ał, same korzyści
a może mały własnie lubi czekoladowe tak jak ksiądz i pomyślał że nauczyciel też polubi
a może mały własnie lubi czekoladowe tak jak ksiądz i pomyślał że nauczyciel też polubi
oczywiście mały spożywczak prowadzony przez ciapatego, który po 25 latach przebywania w USA dalej nie zna dobrze angielskiego
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie