📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W podstawówce chyba w 5 klasie na wycieczce do Gniezna wkręciliśmy tak kolegę na stacji benzynowej, podszedł do kasy z przekonaniem zakupu cukierków
Gdyby wszyscy Chińczycy kupowali czekoladę, nie byłoby ich tyle.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
freaky napisał/a:
Gdyby wszyscy Chińczycy kupowali czekoladę, nie byłoby ich tyle.
Może dla wszystkich nie starcza czekolady?
Ronin69 napisał/a:
W podstawówce chyba w 5 klasie na wycieczce do Gniezna wkręciliśmy tak kolegę na stacji benzynowej, podszedł do kasy z przekonaniem zakupu cukierków
Też byłem w 5 klasie podstawówki na wycieczce w Gnieźnie, a potem w Biskupinie z noclegiem gdzieś koło Żnina. Połowa się nieźle pochlała bo Poligon z racji tego, że miał już 18 lat to kupił 2 czteropaki na 10 chłopa za cały hajs, który miał na pamiątki.
Dzieciak dobrze wiedział co kupuje i po co zeby dostać piątkę z majcy, tylko udawal glupiego żeby ładnie wybrnąć.
Ronin69 napisał/a:
chyba w 5 klasie na wycieczce do Gniezna wkręciliśmy tak kolegę na stacji benzynowej
A w ktorej klasie uczą was czytać?
Judasz z IKEI napisał/a:
A w ktorej klasie uczą was czytać?
A dlaczego piszesz w liczbie mnogiej skoro chodzi o konkretną osobę?... Więc w której klasie ciebie nie nauczyli czytać ze zrozumieniem?
Aj pierdolicie jak potluczeni. Fajny dzieciak, chcial dobrze. Sympatyczna pomyłka i nawet nie rozumie co zrobił zle
Nie chciał, żeby nauczyciel go zaciążył
mógł spokojnie brać, najpierw by possał i balony porobił, a później jeszcze poruchał, same korzyści
a może mały własnie lubi czekoladowe tak jak ksiądz i pomyślał że nauczyciel też polubi
a może mały własnie lubi czekoladowe tak jak ksiądz i pomyślał że nauczyciel też polubi
oczywiście mały spożywczak prowadzony przez ciapatego, który po 25 latach przebywania w USA dalej nie zna dobrze angielskiego
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów