geniusz jebany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:57
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba mieć problemy z głową, żeby tak wjebać kolesiowi, który ledwo stoi na nogach. Kolejny bohater.
Wiewór napisał/a:
Trzeba mieć problemy z głową, żeby tak wjebać kolesiowi, który ledwo stoi na nogach. Kolejny bohater.
A to że koleś sekundę wcześniej chciał mu dyńką z partyzanta wyjebać to szczegół....
Wiewór napisał/a:
100% racji. Kopie się w tył głowy, żeby światło wyłączyć.
Pewnie nie każdy ogląda do końca, a najlepsze dzieje się później.
nowynick napisał/a:
A to że koleś sekundę wcześniej chciał mu dyńką z partyzanta wyjebać to szczegół....
To walisz go raz w ryj i starczy a ten mu wyjebał z laczka w pysk i jak leżał nieprzytomny to mu z kufla napierdalał...
Nie dość że sam se rozjebał łeb to jeszcze połamał se girę... Geniusz!
Wiewór napisał/a:
To walisz go raz w ryj i starczy a ten mu wyjebał z laczka w pysk i jak leżał nieprzytomny to mu z kufla napierdalał...
Zachował się równie sportowo jak "zawodowcy" w oktagonach.
Odcięcie światła, przyziemienie i oklep po pysku.
Gdyby nie sędziowie tłukli by jak kotlet. On też chciał postawić kropkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów