📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
dobrze kombinował z tym kręceniem tylko zapomniał sie położyć
chciał się tak w ogóle to gdzie Sunday? umarł czy co?
sensualna napisał/a:
tak w ogóle to gdzie Sunday? umarł czy co?
albo: został poproszony o chwilowe zejście z sceny żeby już nie drażnić wszystkich userów.
albo sam do tego doszedł...
sensualna napisał/a:
chciał się tak w ogóle to gdzie Sunday? umarł czy co?
Albo pierdolnął tym wszystkim i wyjechał w Bieszczady. W dupie to mam. Gdziekolwiek jest, wracać nie powi... Nie musi.
Wybrał taki sposób samobója a po podpaleniu stwierdził że jednak nie ten chciał.
No ja pierdole jaki idiota, kręci się w miejscu i myśli, że ogień zgasnie
Nie rozumiem tego podpalania. Bolesna śmierć w chuj a jak przeżyjesz to jeszcze gorzej.
mozliwe, ze nasaczone szmaty przykleil do glowo - tak by mu sie nie odechcialo. Po podpaleniu stwierdzil - pierdole teraz to juz mi sie nie chce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów