Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
1 usa
2 dawne zdarzenie
hahtfu na manipulatorów.. i hahtfu na ubogacaczy ale oryginalnych..
Brała pani udział w referendum?
Nie bo Tusk unieważnił.
Maj frend dril her ass dont Ask <3
Niedługo u nas tak będzie
Podziwiam Kolegów - wy tak serio?...
Dla jasności - osobiście wyznaję zasadę PiS=PO=jedno zło
Naprawdę wierzycie w "patriotyczne wysrywy" pisowatych, jak to oni bronią Ojczyzny przed inwazją ciapaków?
Przecież u nas już jest śniadolicych w opór - nasze szczęście, że w większości hindusów - choć trochę skłonnych się asymilować i podjąć pracę.
Zgadzam się, że platfusy mogli nieco podkoloryzować ilość wiz opchniętych na lewo - ale co pisiory wpuściły cichaczem - to już "nasze".
Mam parę lat na karku i pamiętam z autopsji najazd cyganów z Rumunii po upadku Ceaucescu - zawinęli się szybciutko po lepszy socjal, gdy tylko Niemcy otworzyli granice.
Nie wierzcie Szanowni tak do końca ni Tfuskowi, ni stronnikom Kaczafiego - oni wszyscy "ślizgają się" stosując zasadę "dziel i rządź".
"Styropiany" to rak który toczy nasz kraj - do spóły z kościółkiem...
Jaka jest dla nich alternatywa? Sam nie widzę na tę chwilę i szukam jakiegoś bodaj "mniejszego zła".
Lobbystą niczyim nie jestem - proszę tylko: miejcie oczy szeroko otwarte i nie dajcie się dymać "dobrym wujkom" - bo później możecie dostać trwałego wytrzeszczu 😱
Podziwiam Kolegów - wy tak serio?...
Dla jasności - osobiście wyznaję zasadę PiS=PO=jedno zło
Naprawdę wierzycie w "patriotyczne wysrywy" pisowatych, jak to oni bronią Ojczyzny przed inwazją ciapaków?
Przecież u nas już jest śniadolicych w opór - nasze szczęście, że w większości hindusów - choć trochę skłonnych się asymilować i podjąć pracę.
Zgadzam się, że platfusy mogli nieco podkoloryzować ilość wiz opchniętych na lewo - ale co pisiory wpuściły cichaczem - to już "nasze".
Mam parę lat na karku i pamiętam z autopsji najazd cyganów z Rumunii po upadku Ceaucescu - zawinęli się szybciutko po lepszy socjal, gdy tylko Niemcy otworzyli granice.
Nie wierzcie Szanowni tak do końca ni Tfuskowi, ni stronnikom Kaczafiego - oni wszyscy "ślizgają się" stosując zasadę "dziel i rządź".
"Styropiany" to rak który toczy nasz kraj - do spóły z kościółkiem...
Jaka jest dla nich alternatywa? Sam nie widzę na tę chwilę i szukam jakiegoś bodaj "mniejszego zła".
Lobbystą niczyim nie jestem - proszę tylko: miejcie oczy szeroko otwarte i nie dajcie się dymać "dobrym wujkom" - bo później możecie dostać trwałego wytrzeszczu 😱
No właśnie Nas dymają i niestety będą dymać bo nie ma w Polsce żadnej alternatywy na PIS=PO. Reszta jest po prostu za słaba by wygrać z wyżej wymienionymi.
A PIS/PO to diw strony tej samej monety... antypolskiej monety... siedzącej w sakiewce obcych wrogich Nam nacji.
nie manipuluj..
1 usa
2 dawne zdarzenie
hahtfu na manipulatorów.. i hahtfu na ubogacaczy ale oryginalnych..
Przecież nie napisał gdzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów