Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja też nie zrozumiem chińskiego ale to z dużą pewnością jest to kobieta. Zatem nie chciał tylko chciała i nie debil tylko debilka. Pewnie martwa strefa w źle ustawionym lusterku. Przy odrobinie chęci da się to jakoś zrozumieć.
Sam jesteś martwa strefa, debil i tyle
Ja też nie zrozumiem chińskiego ale to z dużą pewnością jest to kobieta. Zatem nie chciał tylko chciała i nie debil tylko debilka. Pewnie martwa strefa w źle ustawionym lusterku. Przy odrobinie chęci da się to jakoś zrozumieć.
Martwy to ona ma mózg. A jak miała chujowo wyregulowane lusterka, to trzeba było je odpowiednio ustawić. Mi to zajmuje jakieś dwie i pół sekundy na oba lusterka.
Taaa, na pewno po takim wypadku w dobrej formie udziela wywiadów Zapewne ta, która się wypowiada to albo kierująca tym pojazdem, o który czerwone auto zahaczyło albo w ogóle świadek z zupełnie innego samochodu.
A jak miała chujowo wyregulowane lusterka, to trzeba było je odpowiednio ustawić.
Przecież miała wyregulowane do robienia makijażu i na pewno trąbiła! Przypierdalasz się do baby. Właściwie to nie wiadomo czy do baby, bo może mieć Pankracego w gaciach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów