📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jorge chce zabić Jorge, więc zabijmy Jorge, żeby powstrzymać Jorge od zabicia Jorge.
-hamerykańskie psy
-hamerykańskie psy
chudini23 napisał/a:
Jorge chce zabić Jorge, więc zabijmy Jorge, żeby powstrzymać Jorge od zabicia Jorge.
-hamerykańskie psy
Ty jesteś ślepy czy pierdolnięty w każdej sek mogł do niego wycelować bo widać było że ma jakieś problemy psychiczne więc albo ty jego albo on ciebie
Typ nie mógł się zdecydować więc policjant mu pomógł. Piwko dla policjanta
japierdole, jeszcze go skuwa, policjanci tam maja ladnie najebane w czerepkach
Ciekawe kiedy się nauczą na akcje karetkę wzywać przed wyjściem na akcję ;d no chyba że celowo chcą zabijać.
maciejusek100 napisał/a:
No właśnie ja rozumiem wjebać serie w typa co biegnie z nożem każdy znający pdst anatomie człowieka to wie a ten policjant z filmku albo jest debilem albo musi ślepo wykonywać procedury chociaż gościa rozbroił i może wierzy w zombie chuj ich tam wie teraz w tej hamburgerowni
maciejusek100 napisał/a:
JednorękiBandyta napisał/a:
No właśnie ja rozumiem wjebać serie w typa co biegnie z nożem każdy znający pdst anatomie człowieka to wie a ten policjant z filmku albo jest debilem albo musi ślepo wykonywać procedury chociaż gościa rozbroił i może wierzy w zombie chuj ich tam wie teraz w tej hamburgerowni
Właśnie dlatego że ślepo wykonują procedury to jeszcze żyją. Skąd wiemy że typ jest martwy? Założenie jest takie że najważniejsze jest bezpieczeństqwo policjanta. Najpierw uniemożliwiamy potencjalny atak a potem przystępujemy do udzielenia pomocy postrzelonemu. Pamiętajmy urazy wywołują u człowieka szok i taki człowiek jest nieobliczalny. To samo tyczy się ofiar wypadków, często stają się agresywne wobec sanitariuszy i nie pozwalają sobie pomóc.
chudini23 napisał/a:
-hamerykańskie psy
To nie tak. Przyłożył sobie broń, że niby samobójca, a za chwilę odstrzeli komuś albo policjantowi dupę. Nie mogli go puścić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów