Musi mieć maszt 5G koło domu. Biedny człowiek.
Musi mieć maszt 5G koło domu. Biedny człowiek.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I nie mając o tym pojęcia, lecz w dalszym ciągu pierdolenie bzdur o tym, jest tak równoznaczne, jak napierdalanie się z bliskiej osoby że ma raka, podczas gdy nie masz pojęcia że faktycznie go ma.
Pierdolenie o masztach typu 5g, przy czym to nie maszt A przekaźnik,
I nie mając o tym pojęcia, lecz w dalszym ciągu pierdolenie bzdur o tym, jest tak równoznaczne, jak napierdalanie się z bliskiej osoby że ma raka, podczas gdy nie masz pojęcia że faktycznie go ma.
dobrze że wyjaśniłeś, najwidoczniej ten przekaźnik koło Ciebie zajebiscie funkcjonuje
Najgorsze, że tacy ludzie mają prawa wyborcze.
;>>>
dobrze że wyjaśniłeś, najwidoczniej ten przekaźnik koło Ciebie zajebiscie funkcjonuje
Ty to faktycznie mak kurwa jesteś hahahahahaha
Przekaźnik na maszcie, jak już pierdolić to przynajmniej z sensem.
Przekaźniki takie montuje się na masztach często deklu
Pierdolenie o pierdoleniu jest żenujące. Gość całe życie widział gaśnice, wie jak działają, gdzie wiszą, jakie mają elementy, ale postanowił zrezygnować z funkcji myślenia.Nigdzie tam nie było napisu, że jest tam jakaś stacja dezynfekcyjna, był za to napis na gaśnicy, że to gaśnica. Nie, to , że jemu się nie chciało ani przeczytać, ani pomyśleć, nie usprawiedliwia go. Miał podejść do obsługi i zapytać gdzie stoi płyn do odkażania rąk dla wychodzących klientów.. Ale nie.... on przecież wie lepiej i nikt nie będzie mu mówić co ma robić. ;> Dziś uruchomi gaśnicę, jutro gdzieś odkręci gaz.
;>>>
Miał, przeczytał, wiedział, pamiętał... ale ma alzheimera. Jedynie co pamięta teraz jest, to ze przyszedł po bułki bo jest głodny i że boli go od zimna ręka.
To nieprawda!! Sieć 5g jest bardzo niebezpieczna, jak postawili maszt niedaleko mnie to co chwila wypada mi odbyt!!!
Pierdolenie o pierdoleniu jest żenujące. Gość całe życie widział gaśnice, wie jak działają, gdzie wiszą, jakie mają elementy, ale postanowił zrezygnować z funkcji myślenia.Nigdzie tam nie było napisu, że jest tam jakaś stacja dezynfekcyjna, był za to napis na gaśnicy, że to gaśnica. Nie, to , że jemu się nie chciało ani przeczytać, ani pomyśleć, nie usprawiedliwia go. Miał podejść do obsługi i zapytać gdzie stoi płyn do odkażania rąk dla wychodzących klientów.. Ale nie.... on przecież wie lepiej i nikt nie będzie mu mówić co ma robić. ;> Dziś uruchomi gaśnicę, jutro gdzieś odkręci gaz.
;>>>
Ojj życzę Ci żebyś na starość potrafił się podetrzeć samodzielnie a nie smarować gównem twarzy, starość jest przejebana , moja luba jest pielęgniarką, jak opowiada historyjki to szczena opada, co tydzień bardziej. Albo chuj smaruj gównem ryj, będą mieli młodzi co komentować i się dziwić że przecież nie można pomylić kupy z batonikiem.
Przekaźniki takie montuje się na masztach często deklu
Ale ból dupy. Sam maszt jest niczym, więc jak rano obudzisz się zesrany to sprawdź balkon fiucie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów