...ale finalnie na szczęście wydymał tylko siebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wygląda mi na kolejnego amatora opon letnich w zimie albo miłośnika promocji na tanie i dobre (czyli używane i stare) zimówki po 5 dych sztuka
Reszta uczestników ruchu zaskakująco normalnie przyjęła tę sytuację. Totalnie zignorowane.
~Terry Pratchett
To zobacz kiedy mu się stop zapalił. Myślisz że na najlepszych zimówkach zatrzymałby się szybciej?
Pewnie kacapowo, bo znieczulica przechodniów większa niż w Indiach
Fx12 napisał/a:
Wygląda mi na kolejnego amatora opon letnich w zimie albo miłośnika promocji na tanie i dobre (czyli używane i stare) zimówki po 5 dych sztuka
Raczej amator mocnych trunków.
Ewidentnie widać, że samochód zjeżdża z lewego pasa i leci prościutko bez żadnej reakcji więc podejrzewam, że kierowcy po prostu musiało się coś stać bądź był czymś bardzo zajęty.. A gdyby się dokładniej przyjrzeć to można zauważyć, że palą mu się ciągle światła awaryjne od samego początku albo jestem ślepy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów