Moim zdaniem udało mu się.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
lepsze to, niż powieszenie się online
szkoda że na sadistic takie rzeczy niewolno wrzucać
szkoda że na sadistic takie rzeczy niewolno wrzucać
Hehehehe widziałem kiedyś to w sieci, dalej mnie bawi Brawo Daniel, jesteś przechuj
wiesz co ? wlasnie ogladam to w sieci i tez mnie bawi
o kurwa, mało z krzesła nie spadłem jak jebło, trzeba być czujnym na sadolu, moj blad
Wbił się z hukiem w panteon gwiazd internetów! Że tak powiem - wystrzałowe nagranie
@up spierdole wam obu zabawę bo wiedziałem że up wiedział że to co up up napisał to prawda - to fake!
Daniel Sam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów