📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Już od dawna mówię że powinno się tak karać
W pierdlach tak samo i ktoś jest wyposzczony płaci i jebie zamurowanych w ścianie śmieci, niech zarabiają na siebie! pedały też się ucieszą jak całe więzienie wypierdolą w dupska, w kobiecym pierdlu wiadomo było by więcej przychodu z tych pizd co nie chciały być normalne sam bym łaził z zestawem gum jebać cipeczki jak leci
W pierdlach tak samo i ktoś jest wyposzczony płaci i jebie zamurowanych w ścianie śmieci, niech zarabiają na siebie! pedały też się ucieszą jak całe więzienie wypierdolą w dupska, w kobiecym pierdlu wiadomo było by więcej przychodu z tych pizd co nie chciały być normalne sam bym łaził z zestawem gum jebać cipeczki jak leci
-Oj tam oj tam zapomniałam....
-Oj tam oj tam teraz dostaniesz wpierodl..
-Oj tam oj tam teraz dostaniesz wpierodl..
Kurwa po chuj takie filmiki jak ja noe rozumie kacapskiego języka . Po za tym ze fajnie ja poklepali to chuj z filmikiem
Asuritta napisał/a:
Już od dawna mówię że powinno się tak karać
Widzę kolega raczej często okazji nie ma.
sothis napisał/a:
W sumie, jeśli opis prawdziwy... To raz, że się należało, dwa że delikatnie ja potraktowali.
No mogli wywieź do lasu a że to płeć piękna to tylko potraktowali butem.
No no dżentelmeni...
Jak nie pójdzie na odwyk i nie ucieknie do Polski to skończy w niemickim burdelu. Zwykle kobiety nie kończą w burdelu tylko te wybrakowane intelektualnie.
silwerbalk napisał/a:
No mogli wywieź do lasu a że to płeć piękna to tylko potraktowali butem.
No no dżentelmeni...
No sorry, a co mieli ja pogłaskać, za to że nabrała dragów za darmo (to nie Caritas), właśnie słabo. Ja bym przestrzelił dłonie....
zdun napisał/a:
przeczytałem że chciała się dildować
Głodnemu chleb na myśli
tak jak mój kuzyn juz 3 rok siedzi w domu bo kasy nie oddał ale i tak kiedyś go dopadną
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Dlatego dragi zawsze za gotówkę i nigdy dila nie próbować wychujać bo jak wiadomo każdy ma plecy. Dobra przyjaźń na takich zasadach potrafi trwać latami z korzyścią dla obu stron:) P. S Laska niebrzydka i mam nadzieję, że przeżyła i wyciągnęła bardzo wartościową lekcje natury życiowej z tego małego nieporozumienia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów