📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kolejny tandetny filmik.
m33power napisał/a:
Baby to nawet drzewo potrafią zepsuć
Ty na drzewo, a ja na twarz i tyłek patrzyłem. No ale każdy ma innepriorytety .
radek225 napisał/a:
Płaska jak decha, ale fajna szmula którą bym jebał.
Chuj że płaska, ale jakie dupsko zacne
Kolejna debilka nie potrafiąca nagrywać! Ne dość że w pionie to jeszcze nie umie chwili dłużej wytrzymać aby pokazać czym się to skończyło.
Niczym w dennej telewizji, przerwać w najciekawszym momencie i zapowiedzieć kłamliwie że ciąg dalszy nastąpi po jednej tylko reklamie.
Może frajerzy nie zauważą że to nie jest reklama tylko to są reklamy.
Niczym w dennej telewizji, przerwać w najciekawszym momencie i zapowiedzieć kłamliwie że ciąg dalszy nastąpi po jednej tylko reklamie.
Może frajerzy nie zauważą że to nie jest reklama tylko to są reklamy.
a wystarczylo pokazac cycki
dobra jakości obrazu ciekawe czym to nagrywała ....
Tetrix napisał/a:
Mi sie podobalo ;]
Obecnie to telefonem za kilkaset złotych zrobisz taki film, bo nawet najtańsze gówno z marketu nagrywa w HD lub full HD. W standardach, które mają już kilkanaście lat na karku, ale nadal są dla przeciętnego konsumenta wystarczające. Jak dołożysz kolejne kilkaset złotych, to kupisz już markowy telefon, który jakością nagrań będzie przebijał pod każdym względem kamerę cyfrową sprzed kilku lat.
radek225 napisał/a:
Płaska jak decha, ale fajna szmula którą bym j***ł.
To amerykanka, ona ma polaczki wyyeebanee na Was jak administracja prezydenta jej kraju na wschodnią Jełrope . Jasne, mozecie miec marzenia ze poderwiecie dziewczyne z USA czy Canady , ale koniec konców wasz max to samotna polka z 7-8 letnim dzieckiem, na zasilkach , slabo wyksztalcona... tylko internet i galerie .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów