📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
A może osiągnęła swój cel, co? Chciała ludzi zaskoczyć i przy upadku np. pierdolnęła głową o kant muszli klozetowej? Całkiem niekonwencjonalny sposób na samobójstwo
Przecież to papier toaletowy jest, tak to wygląda.
Koniec końców mam nadzieję że już kupiła sznur
Koniec końców mam nadzieję że już kupiła sznur
Skoro jej się nie powiodła próba samobójcza, to dojebią jej obowiązkowe leczenie psychiatryczne
huehuehue glupia pizda pewno uslyszala od swojego samca, ze uciekl z pierdla po papierze toaletowym, ale zapomnial jej powiedziec jak przystosowac papier toaletowy zeby mogl spelniac funkcje liny
a na czym może się gówno powiesić jak nie na papierze do dupy ??
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów