Policja była jakby w średniowiecznym nastroju.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Policja była jakby w średniowiecznym nastroju.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem kto jest głupszy. Baba pokazująca cycki, policjant, koń na którym jechał, czy typ który to tutaj wrzucił.
xXx5226 napisał/a:
Nie wiem kto jest głupszy. Baba pokazująca cycki, policjant, koń na którym jechał, czy typ który to tutaj wrzucił.
głupszy może być juz tylko taki malkontent jak ty.
Czy cycki ocalały?..
Pytanie do koniarzy:
- Czy konie policyjne są szkolone do zderzeń z ludźmi? Pytam, bo słyszałem, że sam z siebie koń nie zderzy się z człowiekiem i na niego nie nadepnie.
- Czy konie policyjne są szkolone do zderzeń z ludźmi? Pytam, bo słyszałem, że sam z siebie koń nie zderzy się z człowiekiem i na niego nie nadepnie.
Średniowieczny nastrój to i tak kupę wieków do przodu przed jaskiniowcami, którzy obecnie rozwalają wszystko dookoła i nazywają to "pokojowymi protestami".
Słuszna kara za kurwienie się w miejscu publicznym zwłaszcza z takimi suczymi worami zamiast cycków.
To mi wygląda na natychmiastową karę za bycie zdzirą
kazda feministka tak powinna byc traktowana
WIadome ze to nie Polska bo jak by u nas to bylo to od razu bysmy byli posadzeni pzez trybunal unii za brak tolerancji policji. A co do konikow tak sa szkolone jak i psy, a inteligencja az tak bardzo sie roznia.
Tutaj prosze lekcja historii o Polskich jeźdźcach Dla mlodszych sadoli, warto zapamietac kilka dat a w szkole na historii jak wrocicie na normalne lekcje historyka zagniecie Bo o on tylko na wojnach rzymskich badz greckich sie zna
Tutaj prosze lekcja historii o Polskich jeźdźcach Dla mlodszych sadoli, warto zapamietac kilka dat a w szkole na historii jak wrocicie na normalne lekcje historyka zagniecie Bo o on tylko na wojnach rzymskich badz greckich sie zna
maddog77 napisał/a:
Słuszna kara za kurwienie się w miejscu publicznym zwłaszcza z takimi suczymi worami zamiast cycków.
JaTylkonaChwile napisał/a:
kazda feministka tak powinna byc traktowana
xXx5226 napisał/a:
No ja pierdolę, naprawdę tacy jesteście zjebani czy tylko tak komentujecie żeby komuś dopierdolić dla zasady? Wiecie chociaż o co chodziło? Ludzie, głównie młodzi, przyszli do parku na imprezę. Był to żart primaaprilisowy, ale skoro przyszli, to się bawili. No i przyjechała full uzbrojona policja żeby rozpędzić zgromadzenie bo kurwa, covid! Reakcja zupełnie nieadekwatna do sytuacji. Nie było rozróby dopóki psy nie zaczęły napierdalać przypadkowych ludzi. I nie pierdolcie mi tutaj, że lockdown, epidemia, covid-srovid bo po roku tej histerii ludzie zwyczajnie mają dość. Żadna siła nie utrzyma ich w domach, szczególnie teraz, gdy jest cieplej. A jak się wam podoba policyjna przemoc to wypierdalajcie do Korei Północnej albo do Birmy. Albo chociaż na Białoruś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów