📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"To wariatka, z miasta wariatkowa
Zwykła blać, ktorej nie miał kto wychowac"
Zwykła blać, ktorej nie miał kto wychowac"
Przypomniała mi się sytuacja u kolegi który trzymał dwuletnią audiencję w zwykłym garażu, kolesie zrobili wywiad i poszli na pewniaka, zapomnieli tylko o małym, 45cio kilowym szczególe - rotwailerze którego kumpel zamykał na noc w garaży żeby mu nie szczekał bo sąsiedzi się czepiali - ponoc też tak spierdalali, jeden się przewrócił jak ta panna na krawężniku i dopiero ratownicy medyczni go podnieśli i cudem pozszywali a pies do tej pory dostaje tylko najlepsze mięsko, żadnej sztucznej karmy! Dobry wywiad w miejscu włamu to podstawa!
Mercury001 napisał/a:
Ile waży twoja głowa ?
co cymbale myslisz ze napisalem to ze swiadomoscia ze jest poprawnie ?
No Ja myślę że tak .
Gdybyś napisał to specjalnie napisał byś "BUK" albo bUk albo więcej błędów byś zrobił .
Tak więc pani bŻoza mówi "Hwytaj Się kmiocie za pordENcznik do naÓki jENzyka Polskiego "
Gdybyś napisał to specjalnie napisał byś "BUK" albo bUk albo więcej błędów byś zrobił .
Tak więc pani bŻoza mówi "Hwytaj Się kmiocie za pordENcznik do naÓki jENzyka Polskiego "
"Buk (Fagus L.) – rodzaj drzew z rodziny bukowatych obejmujący 9–10 gatunków[2]. Występują one głównie w strefie umiarkowanej na półkuli północnej. W Polsce występuje w stanie naturalnym tylko buk zwyczajny (Fagus sylvatica L.). Uprawianych jest kilka gatunków obcych i liczne odmiany ozdobne buka zwyczajnego. Gatunkiem typowym jest Fagus sylvatica L.[3]."
Przecież poprawnie napisał to o co wam chodzi?
Przecież poprawnie napisał to o co wam chodzi?
"co cymbale myslisz ze napisalem to ze swiadomoscia ze jest poprawnie ?" masz cholerny ból dupy, wyciosaj sobie kołek z buku i wetknij w dupę, jakaś szansa że ci pomoże jest.
siwens84 napisał/a:
No Ja myślę że tak .
nie wiedziałem, że obowiązują jakieś odgórne zasady właściwego trollingu, winszuje tytułu naukowego w tej dziedzinie
prawilna armia jezusa nie śpi, uważaj jak podpisujesz ihu25 mnie rozjebał...
Akcja od 45s.
zuymauy bujaj się buraku bez zasad. Ja jakieś mam i według nich przypieprzanie się do czyjejś religii i obrażanie w celu zaistnienia w internetach jest buractwem jakich mało i kij ci w odbyt jak tego nie rozumiesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów