Podstawowe funkcje zachowane
Gdyby tylko istniało coś co można założyć na głowę, żeby uniknąć takich urazów...
Nie miała maseczki.
Jak się można brać za zjeżdżanie na deskorolce nie umiejąc nawet upaść? Przecież to był trywialny wypadek, który przytrafi się w końcu każdemu początkującemu, a ta debilka doznała naprawdę wielu obrażeń. No ale tak też kończy się brak kasku, ochraniaczy i mózgu.
... to ja tylko powiem, że całe życie ryzykowałem: wspinałem się na góry, rowerowe trasy po 100km dziennie, kajakowe spływy po 15h wiosłowania w trudnym terenie, dilowanie, występy estradowe, marketing polityczny przez 6 lat i tylko raz zrobiłem sobie krzywdę - przechodząc przez próg świetlicy wiejskiej. skręcenie z pozrywaniem więzadeł = 6 miesięcy w dupę, które zmieniły moje życie, popsuły mi układ dopaminowy itp.
więc można dosłowanie wszędzie upaść i sobie głupi ryj rozwaić, niezależnie od umiejętności.
... to ja tylko powiem, że całe życie ryzykowałem: wspinałem się na góry, rowerowe trasy po 100km dziennie, kajakowe spływy po 15h wiosłowania w trudnym terenie, dilowanie, występy estradowe, marketing polityczny przez 6 lat i tylko raz zrobiłem sobie krzywdę - przechodząc przez próg świetlicy wiejskiej. skręcenie z pozrywaniem więzadeł = 6 miesięcy w dupę, które zmieniły moje życie, popsuły mi układ dopaminowy itp.
więc można dosłowanie wszędzie upaść i sobie głupi ryj rozwaić, niezależnie od umiejętności.
Kontynuuj opowieść, świetnie się to czyta
Kontynuuj opowieść, świetnie się to czyta
Nie ma co kontynuować - obudził sie
Nie ma co kontynuować - obudził sie
ciekawe co tam wydało ci się takie nieprawdopodobne.
nic w życiu nie osiągnąłem, poza rzeczami, które mają wartość jedynie dla mnie, a i tak mi nie wierzą ^^
jak idę na imprezę, pić z nieznajomymi, to już wiem, żeby nic nie opowiadać, bo nawet gówno w moich rękach razi ich w oczy mistycznym blaskiem, który tylko oni dostrzegają.
nienawidzę was, ludzie
Piękny dziubek bez botoksu i odkurzacza. A najśmieszniejsze jest to, że przejmuje się rzeczą, którą właśnie najmniej powinna się przejmować. Zęby łatwo naprawić. Usunąć blizny bez śladu jest dużo trudniej. A dziewoja fajna.
może i fajna szkoda ze głupia .....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów