Trąba zrobiła wrażenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Trąba zrobiła wrażenie
Tępa pizda. Od razu widać, że coś słoniowi nie pasuje. A ona mu się wpierdala z tym uśmiechem między wódkę a zakąskę.
Z moich wojaży po świecie za młodu pamiętam niewiele, jedna rzecz natomiast wryła mi się w pamięć dość mocno. Jest to blada, przerażona twarz przewodnika w parku narodowym Chitwan w Nepalu, gdzie zawiezieni łodziami na niedużą wyspę jechaliśmy odkrytym pikupem (wycieczka ok. 8 osób poza mną i żoną same stare hitlery) i w czasie przerwy na papierosa w naszą stronę zaczął iść taki nieduży dziki słoń, miał do nas jakieś pół kilometra. Przewodnik blady ze strachu (moja żona twierdzi , że kierowca się zlał w gacie) stare hitlerowskie dwutonowe baby wrzucał na pakę ręcznie - a był postury Małysza. Słoń biegł za nami ok 2 kilometrów - jednego jestem pewien - jakby ktoś wypadł z paki to by został na drodze, bo miejscowi na bank by się nie zatrzymali po niego.
Dobrze wiedzą, że słoń to perfidny sadysta i jak czuje, że może to człowieka zamęczy i zabije, tak jak zabija dla przyjemności inne zwierzęta. Zwłaszcza słoń, który kiedyś żył z ludźmi i ma złamaną psychikę poprzez "udomawianie"* go od małego.
* kijem i kamieniami.
Dobrze wiedzą, że słoń to perfidny sadysta i jak czuje, że może to człowieka zamęczy i zabije, tak jak zabija dla przyjemności inne zwierzęta. Zwłaszcza słoń, który kiedyś żył z ludźmi i ma złamaną psychikę poprzez "udomawianie"* go od małego.
* kijem i kamieniami.
Jaby zaprzyjaźniła się z moją trąbą, bolałaby ją dupa, cycki i usta. Codziennie!
Chciałbyś koniojebco
smc napisał/a:
Jaby zaprzyjaźniła się z moją trąbą, bolałaby ją dupa, cycki i usta. Codziennie!
Marzenia gruchogrzmota.
Super materiał. Słoń wysyłał masę sygnałów. Cały czas stał ustawiony bokiem, zaczął się kołysać i w końcu sprzedał ostrzegawczego kuksańca. Eskalował sygnały stopniowo. Fajne, mądre zwierzę.
Jak boli to ruchane nie będzie. I to wszystko jedno czy dupa czy głowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów