18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
BambiPMT 2024-02-22, 9:48 65
Tępa pizda. Od razu widać, że coś słoniowi nie pasuje. A ona mu się wpierdala z tym uśmiechem między wódkę a zakąskę.
Zgłoś
oburpik 2024-02-22, 9:52 38
Jeszcze tylko fotka z tygryskiem, niedźwiadkiem
Zgłoś
Janko 2024-02-22, 10:07 25
I niech się durna cipa cieszy że jej ten słoń nie wyruchał
Zgłoś
dr.lecter 2024-02-22, 10:27 6
Tępa dzida.
Zgłoś
Stonka 2024-02-22, 10:31 8
Nie chciał ukraińskiego zboża
Zgłoś
DonKutassinio 2024-02-22, 10:43 33
Z moich wojaży po świecie za młodu pamiętam niewiele, jedna rzecz natomiast wryła mi się w pamięć dość mocno. Jest to blada, przerażona twarz przewodnika w parku narodowym Chitwan w Nepalu, gdzie zawiezieni łodziami na niedużą wyspę jechaliśmy odkrytym pikupem (wycieczka ok. 8 osób poza mną i żoną same stare hitlery) i w czasie przerwy na papierosa w naszą stronę zaczął iść taki nieduży dziki słoń, miał do nas jakieś pół kilometra. Przewodnik blady ze strachu (moja żona twierdzi , że kierowca się zlał w gacie) stare hitlerowskie dwutonowe baby wrzucał na pakę ręcznie - a był postury Małysza. Słoń biegł za nami ok 2 kilometrów - jednego jestem pewien - jakby ktoś wypadł z paki to by został na drodze, bo miejscowi na bank by się nie zatrzymali po niego.
Dobrze wiedzą, że słoń to perfidny sadysta i jak czuje, że może to człowieka zamęczy i zabije, tak jak zabija dla przyjemności inne zwierzęta. Zwłaszcza słoń, który kiedyś żył z ludźmi i ma złamaną psychikę poprzez "udomawianie"* go od małego.

* kijem i kamieniami.

Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
smc 2024-02-22, 10:50 4
Jaby zaprzyjaźniła się z moją trąbą, bolałaby ją dupa, cycki i usta. Codziennie!
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-02-22, 10:51 3
Dzikie zwierzątka trzeba przytulać, bo są takie samotne...
Zgłoś
Kutazz 2024-02-22, 10:52 2
Sam bym ją ukuł w dupę
Zgłoś
flejtuch 2024-02-22, 10:56 4
I tak powie, że po analu boli bardziej
Zgłoś
wrzesin602 2024-02-22, 11:07 6
smc napisał/a:

Jaby zaprzyjaźniła się z moją trąbą, bolałaby ją dupa, cycki i usta. Codziennie!

Chciałbyś koniojebco

Zgłoś
Veni_Vidi 2024-02-22, 11:21 8
smc napisał/a:

Marzenia gruchogrzmota.
Zgłoś
rudirude 2024-02-22, 11:27 19
Super materiał. Słoń wysyłał masę sygnałów. Cały czas stał ustawiony bokiem, zaczął się kołysać i w końcu sprzedał ostrzegawczego kuksańca. Eskalował sygnały stopniowo. Fajne, mądre zwierzę.
Zgłoś
k................8 2024-02-22, 11:31
Jak boli to ruchane nie będzie. I to wszystko jedno czy dupa czy głowa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów