📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Guantanamera lalala Guantanameeeera
szkoda zawsze motoycykla ....
no niestety nasz bohater postanowił pedałować dalej nie odpuszczają manetki
szkoda zawsze motoycykla ....
Cymbał, jak każda motopizda. Takie zakręty, to nawet stock'owym ścigaczem 6-setą trzeba mieć dobrego skill'a, żeby płynnie przejechać, a co dopiero jakimś kiblopodobnym wytworem...
Trzeba mieć talent, żeby z tak małą prędkością tak to spierdolić...
Może nie wsiądzie więcej na moto - lepiej dla świata.
Może nie wsiądzie więcej na moto - lepiej dla świata.
może na sadisticu stream z z tej kamerki zapodać?
Czy to uotwór kułanta na mera ?
Portão do Inferno w Brazylii. Bardzo ładną okolicę sobie wybrał na ostatnią przejażdżkę
W necie można znaleźć wzmiankę, że ta kamera ma "zapobiegać samobójstwom". Nie znalazłem informacji, jak miałoby to działać, ale najwyraźniej ta metoda jest zupełnie nieskuteczna w przypadku samobójców na motocyklach
W necie można znaleźć wzmiankę, że ta kamera ma "zapobiegać samobójstwom". Nie znalazłem informacji, jak miałoby to działać, ale najwyraźniej ta metoda jest zupełnie nieskuteczna w przypadku samobójców na motocyklach
Beka_XD napisał/a:
Cymbał, jak każda motopizda. Takie zakręty, to nawet stock'owym ścigaczem 6-setą trzeba mieć dobrego skill'a, żeby płynnie przejechać, a co dopiero jakimś kiblopodobnym wytworem...
Ścigacz sześćseta. Dobre uśmiałem się. A przy tej prędkości to gość mógłby zsiąść z tego piździka. Albo pijany, albo zasnął.
No tutaj zjebal gość, ale ja na przykład już przeżyłem tyle na moto, tyle panstw zwiedziłem, tyle miałem fajnych historii ze jakbym teraz jebnął i zdechł to w niebie bym chyba nie żałował.
Trzeba żyć jak sie chce, a nie żyć jak pizda i sie kitrać przed każda sekundą straconą bo i tak nic po nas nie pozostanie, jebać
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Trzeba żyć jak sie chce, a nie żyć jak pizda i sie kitrać przed każda sekundą straconą bo i tak nic po nas nie pozostanie, jebać
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Bardzo dobry dobór muzyki do treści video.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów