Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-Homoseksualistów-Robi swoje, nie afiszuje się z tym.
-Pedałów-Ich widzimy często w gej klubach, widać, że z nimi jest coś nie tak, ale nadal się nie afiszują
-Cioty-To własnie ich widzicie na wszelkich paradach, marszach i tym podobnych gównach.
Sam jestem Bi, mam partnera, ale jak widzę te pierdolone marsze to mnie krew zalewa
Tak sam na siebie patrząc to uważam, że mogę się podobać.
No ok, byle nie za wysoka samoocena,
Nie każdy pedał to paskuda nie potrafiąca sobie znaleźć samicy
yyy, vhyba nie myślisz o sobie, albo przynajmniej, że ja tak nie twierdzę?
Swoją drogą-Bycie Bi ma same zalety
Swoją drogą-Bycie Bi ma same zalety
Wiem wiem, chociażby zwiększa dwukrotnie szanse na miły wieczór.
Heh, przynajmniej się cieszę, że nie tylko ja spędzam sylwka w domu
ONR
Nie znam się na młodzieżowych grupach i nie potrzebne mi to do niczego,
Heh, przynajmniej się cieszę, że nie tylko ja spędzam sylwka w domu
wiele osób siedzi w domku, balować można przez pozostałe 364 dni, nie w ten jeden akurat.
wiele osób siedzi w domku, balować można przez pozostałe 364 dni, nie w ten jeden akurat.
Akurat sylwester jest fajny...o ile nie wypadnie coś komuś i siedzisz na zasranej inwentaryzacji...
Pedał jesteś? Kobieta + mężczyzna to norma
facet + facet to dewiacja, choroba, zboczenia, głupota i rzygać się chce na ich widok.
Gwarantuje ci ze jestem w 100 % hetero, ale nie jestem takim popierdoleńcem jak ty żebym mówił innym co mają robic i jak mają żyć ( oczywiście jeśli nie krzywdzą innych). jesteś tak ociemniały jak kler. Dziękuje dobranoc
nie jestem takim popierdoleńcem jak ty żebym mówił innym co mają robic i jak mają żyć ( oczywiście jeśli nie krzywdzą innych). jesteś tak ociemniały jak kler.
Miałem to napisać wcześniej, ale komentów przybyło tyle, że na poprzedniej stronie został jego. Ponadto osoby tak na siłę głoszące takie poglądy, same są tymi których tak negują i krytykują.
Gwarantuje ci ze jestem w 100 % hetero, ale nie jestem takim popierdoleńcem jak ty żebym mówił innym co mają robic i jak mają żyć ( oczywiście jeśli nie krzywdzą innych). jesteś tak ociemniały jak kler. Dziękuje dobranoc
Tylko cały szkopuł tkwi w tym żeby mieć trochę wyczucia, taktu i kultury. Nie chodzi mi tylko o dewiantów ale także o to jak np. sobie siedzisz w autobusie a tuż obok jakaś para zaczyna się lizać, cmokać i macać. Taka sytuacja jest niezręczna dla osoby która musi siedzieć obok. Jak dla mnie to są intymne sprawy dwojga ludzi. Każdy ruchać się lubi ale tylko nieliczni zachowują się przy tym jak pies dymający nogę właściciela i obwieszczający światu na co ma ochotę albo co niedawno robił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów