Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jestem hetero, mam cudowną żonę i żyje mi się dobrze. To tak na wstępie. Osobiście do homosiów nic nie mam. Ale tylko wtedy gdy się z tym nie afiszują. Mam w pracy gościa. Garniturek, modny fryz, drogi perfum. Pracuje z nami ~4 lata. Szokiem dla mnie było gdy dowiedziałem się że jest homo (szczerze mówiąc myślałem że ma panienek na każdy dzień roku). Ale nie przeszkadzało mi to. Do żadnego z nas się nie przystawiał ani nie zasypuje nas opowieściami z jego szalonych nocy. Sam się przyznał na forum lecz nikt go nie dyskryminuje. I tak będzie dopóki jego zachowanie się nie zmieni. Taki gej jest ok. Ale jak widzę te pizdy na mieście, mówiące tym swoim głosikiem w charakterystyczny sposób, kupujących damskie szmaty, przystawiające się do każdego faceta który jest przystojny... Żywcem palić.
Własnie o tym mówiłem parę postów wcześniej. Ludzie, są homoseksualiści, pedały i cioty. Możecie żyć obok homo i nie wiedzieć tego.
A cioty z parad trzeba tępić. I powie wam to i hetero, i homo, i bi.
Może jakaś akcje w necie. Rozklejanie vlepek z zakazem, polecam drukarnię ultra-facroty.pl tam można tanio je zrobić
Proponuje wprowadzić zakaz pedałowania bez możliwość odwołania.
Może jakaś akcje w necie. Rozklejanie vlepek z zakazem, polecam drukarnię ultra-facroty.pl tam można tanio je zrobić
Dude, a co Ci to przeszkadza? Tak lubisz innym zaglądać do łóżka?
Sorry, co robie i gdzie to moja sprawa.
Btw-Osoby które tak mocno gnębią inne orientacje
a-Są kryptohomoseksualistami
b-Były molestowane w dzieciństwie.
A. kryptodebilami
B. upośledzeni co mogło być spowodowane biciem łopatą przez rodziców we wczesnych latach.
Pozdrawiam i ZAKAZ PEDAŁOWANIA.
Zastanów się co piszesz a jak nie masz nic mądrego na napisania to po prostu spierdalaj i nic nie pisz
Podsumowując-Jeśli pójdziesz napierdalać homo parady, to się przyłącze. Ale każdego homo..spróbuj ich poznać najpierw. Normalnych gejów czy lesbijki którzy się nie afiszują.
Nie, nie próbuję zmienić Cię zmienić. Tylko skłonić do przemyśleń. Bo nie każdy homo to ciota, tak samo jak nie każdy polak to pijany złodziej.
To tycze się obób uprawiających sex jednopłciowy.
rak odbytu
Chlamydia trachomatis ( ziarnica weneryczna pachwin)
Cryptosporidium ( kryptosporidia)
Giardia lamblia ( lamblioza)
opryszczka pospolita (Herpes simplex)
HIV
Wirus brodawczaka ludzkiego (HPV)
Isospora belli (drobnoustrojowe zakażenie przewodu pokarmowego)
Microsporidia ( zakażenie grzybicze)
rzeżączka
wirusowe zapalenie wątroby typu B & C
Syfilis (6)
A akcje pt. Zakaza pedałowania to odpowiedź na ich marsze i sprzeciw na to co się dzieje. Jak to śpiewała jedna pani..... nazywaj rzeczy po imieniu z zmienią się w oka mgnieniu!
Homoseksualizm jest wbrew prawom natury!!!
Bzdura.
Parę sekund na google, pierwszy lepszy link
nauka.newsweek.pl/homoseksualisci-wsrod-zwierzat-to-normalne,51955,1,1.html
Co do homoseksualistów nie obchodzą mnie oni, w niczym mi nie przeszkadzają. Dopóki nie próbują wpływać na moje życie i innych nie przeszkadzają mi.
Plus jeszcze cytat
Na przykład, wybitny psycholog i protoplasta psychoanalizy Zygmunt Freud twierdził, że każdy człowiek jest, z konstytucjonalnego punktu widzenia, biseksualny, dziedzicząc zarówno biologiczne, jak i psychiczne cechy od ojca, mężczyzny i od matki, kobiety. Pomimo, że Freud twierdził, że biseksualność lub bipotencjalność stanowią czynnik dziedziczony od urodzenia, to wskazywał, także na to, że we wczesnym okresie niemowlęctwa, niemowlę nie jest świadome płci osoby (rodzica), z którym wchodzi w interakcje. Ten sam autor podkreśla, że ukierunkowanie popędu libido na podmioty żeńskie lub męskie zmienia się na przestrzeni życia oraz umiejscawia dojrzewanie i pokwitanie (osiągnięcie dojrzałości płciowej) w perspektywie czasowej, w której tożsamość płciowa osiąga swoje końcowe stadium, w którym skłonności heteroseksualne przeważają nad skłonnościami homoseksualnymi, które, co ciekawe, zostają wyrzucone do sfery nieświadomości.
Pozatym nie wiem czy wiesz, ale w początkowych fazach rozwoju człowieka, człowiek nie ma płci. Stąd mężczyzna ma sutki. Bo organizm "jeszcze nie wie" jakiej masz być płci i tworzy sutki, które potem jak będziemy płci męskiej nie mają żadnego zastosowania.
Nie rozmnażają się a to najlepszy dowód a media mogą sobie pisać i mówić bo oni na tym zarabiają a ty im we wszystko wierzysz.
To, że 1 na 20 siedzi cicho to nie powód żeby siedzie i bezczynnie patrzeć ja 19/20 pedałów biega po ulicy i wmawia ludziom, że homoseksualizm jest czymś normalnym 0_0 jak ktoś tak uważa coś mu zacytuje...
To tycze się obób uprawiających sex jednopłciowy.
A akcje pt. Zakaza pedałowania to odpowiedź na ich marsze i sprzeciw na to co się dzieje. Jak to śpiewała jedna pani..... nazywaj rzeczy po imieniu z zmienią się w oka mgnieniu!
Ekhm...z tego co widzę to są normalne choroby weneryczne które może złapać i hetero, i homo i bi. Nie rozumiem dlaczego akurat tylko homo mają to łapać?
I raczej 1/20 biega na paradach, a cała reszta robi swoje i nie narzuca sie
Wbrew pozorom homo częściej używają zabezpieczeń niż pary hetero.
Jeżeli ktoś twierdzi, że nie jest to wbrew prawom natury to nie odniósł korzyści z edukacji państwowej.
Nie rozmnażają się a to najlepszy dowód a media mogą sobie pisać i mówić bo oni na tym zarabiają a ty im we wszystko wierzysz.
Nie rozumiem i chyba nie zrozumiem tak obsesyjnego trollowania pod każdym filmikiem, Twojego avataru i podpisu. Choroby, które wymieniłeś wcześniej są to doskonałe przykłady dolegliwości dotykających wszystkich ludzi. Ponadto wspomniany przez Ciebie HPV dotyka nawet do 80% kobiet uprawiających "zdrowy" heteroseksualny seks.
Chłopie, wyjdź na dwór, znajdź dziewczyne (albo chłopaka: za badaniami uniwersytetu Georgia - to homofobi najczesciej wykazuja sklonnosci homoseksualne, ktore probuja zwalczac nienawiścią).
A wiec opanuj sie i nie zaprzeczaj faktom naukowym, bo tak robia debile i ciemnota oraz prawicowy betonik. Sproboj zaprzeczyc, ze ziemia jest okragla - wysmieja Cie. Tutaj, jak widac wbrew nauce mozna miec wlasne teorie, najczesciej wyniesione z lekcji religii czy spotkan krypto-pedalow ONR czy NOPu.
Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów