Rozumiem, że jesteś jednym z tych co uwielbiają zamawiać żarcie i jak dostaną pizzę z ananasem a nie z pieczarkami to się nawet nie odezwą, uśmiechną i grzecznie zapłacą.
Patrz mój post wyżej . Jestem jednym z tych, co zamiast kręcić gównoburzę z byle pierdoły mam na uwadze, że każdy może mieć gorszy dzień i każdy może odjebać jakąś gałę. Co nie onzacza, że ten ktoś od razu jest debilem/zjebem/nieudacznikiem etc.
A z tym wykształceniem, to Ty masz chłopie ewidentnie jakiś kompleks, że zawsze ciśniesz ludziom o to. Wyjebali Cię z wyższej szkoły bansu i lansu czy co?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Patrz mój post wyżej . Jestem jednym z tych, co zamiast kręcić gównoburzę z byle pierdoły mam na uwadze, że każdy może mieć gorszy dzień i każdy może odjebać jakąś gałę. Co nie onzacza, że ten ktoś od razu jest debilem/zjebem/nieudacznikiem etc.
A z tym wykształceniem, to Ty masz chłopie ewidentnie jakiś kompleks, że zawsze ciśniesz ludziom o to. Wyjebali Cię z wyższej szkoły bansu i lansu czy co?
Jeśli zamawiam pierdoloną kanapkę z prostą instrukcją "bez warzyw" (to taka łatwiejsza wersja bo jak mówiłem bez ogórka i sałaty to za trudne było dla nich) i co 3-4 zamówienie mi ktoś wpierdala z warzywami to logicznym jest, że się wkurwiasz i widzisz w tym pewien wzór.
Nie jest też tajemnicą, że w macu nie znajdziesz inżyniera z dyplomem ani doktora.
Ja nie zamawiam wykonywanego urządzenia na zamówienie zgodnie ze specyfikacją klienta gdzie ktoś się może jebnąć przy pierdyliardzie różnych części, procesów technologicznych i programów komputerowych.
To tylko pierdolony kawałek mięsa i bułki. Byle debil potrafiłby to zrobić a ja nie musiałbym się wkurwiać jakby procent spierdolonych zamówień nie był wysoko 2 cyfrowy.
@up i 2x up cywilizowany, biały człowiek pójdzie i złoży reklamacje. Po czym dostanie to, co zamówił. To właśnie odróżnia człowieka od małpy. Ale dla was to raczej niepojęta abstrakcja. Tylko was zamknąć w zoo i patrzeć jak rzucacie się na kraty od klatki
No... to złóż reklamację i kurwa poczekaj na nowe danie
Jeszcze się kurwa nie odważyłem złożyć reklamacji... i zjeść ponownie w tej samej knajpie.