18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Dodaje to ponieważ chce podzielić się ze społecznością tym, że takie auto w ogóle istnieje bo nie każdy go pewnie zna a naprawdę warto

JAZDA OD 0:35

TAKE OFF

I WIDOK ZE ŚRODKA (POLECAM CAŁE)
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
K................u 2012-09-01, 22:05 1
Gdybym miał taki wóz i możliwość jeżdżenia po amerykańskich pustynnych bezdrożach to byłbym najszczęśliwszym człowiekiem świata. Fakt, są ciężkie, dużo palą i słabe na zakrętach. Ja jeździłbym 80 km/h i delektował się wydawanym dźwiękiem. Just awesome!
Zgłoś
stery_srh 2012-09-01, 22:25
Ja się zakochałem w takich autach i to jeszcze za czasów dzieciństwa, kiedy to w TV puszczali serial "Kojak"...
Amerykańskie auta z lat '60-'80, to po prostu muzyka dla uszu i uczta dla oczu.
Zgłoś
arti4-92 2012-09-01, 22:53 1
MArcin911 napisał/a:

Widać że nic nie wiesz o tych samochodach. Co do Chevelle'a moc od 140km (ale to dotyczy silnika 3.8 R6 konstrukcji lat 50) do ok 430km w modelu SS (takim jak na filmie) z silnikiem 7.4 V8. Waga? 1600kg czyli trochę mniej niż dzisiejsze BMW M3. Miejsce z tyłu? Kto posiadając taki wóz będzie się martwił ze stylu koledze jest ciasno, zresztą w M3 lepiej nie jest. Spalnie? Zgoda tu paliwo znika bardzo szybko, ale przy dzisiejszej technologi za ok. 5tys zł zmontujesz w nim pełny wtrysk co skutecznie obniży spalanie i doda pewnie troche mocy. Zawracanie? hmm... te samochody nawracają na raz, wystarczy szybko puścić sprzęgło i dodać trochę gazu

ps. Zgaduje że jesteś właścicielem szmelcwagena bądź innego samochodu z za zachodniej granicy i nie widzisz innych marek po za nimi

Wszystko idzie fh*j, gdy oba samochody spotykają się na torze innym niz lotnisko... Nie rozumiem co fajnego może być w samochodzie, 6litrowym silniku, którego moc nie przekracza 200koni ktoś powie "moment, a co z momentem?", no i ch*j w moment gdy byle doładowane 1,4 ma tego momentu wiecej. Faktem jest, że europejskie i japońskie auta rulezują, prosze:

Lub:

Hakosuka: 6cylindrowy wolnossący dwulitrowiec z 24zaworami którego moc to 160km, lata 70, da się? Da, tyle ze nie można być jakimś amerykańskim głupkiem który jeździ po torze w kółko w plastikowym aucie...
Zgłoś
Pablo 2012-09-01, 23:10
Kurwa pierdolone marzenie żeby przejechać się SS'ką lub starym GT v8, nie mówiąc już posiadaniu..
Zgłoś
duxaj 2012-09-01, 23:16
Moje marzenie camaro ss 69 ehh kiedyś może będzie na niedzielny lans
Zgłoś
dami3nko3 2012-09-01, 23:47 1
specjalnie sie zalogowalem zeby dac koledze @MArcin911 piwo za poskromienie glupoty... ! pzdr
ps. Dodge Charger - marzenie
Zgłoś
MArcin911 2012-09-02, 0:07 1
arti4-92 napisał/a:

Wszystko idzie fh*j, gdy oba samochody spotykają się na torze innym niz lotnisko... Nie rozumiem co fajnego może być w samochodzie, 6litrowym silniku, którego moc nie przekracza 200koni ktoś powie "moment, a co z momentem?", no i ch*j w moment gdy byle doładowane 1,4 ma tego momentu wiecej. Faktem jest, że europejskie i japońskie auta rulezują, prosze:

200km z 6.0 v8. Owszem samochody z usa miały tyle ale w czasach kryzysu paliwowego. przed kryzysem miały blisko dwa razy więcej, a moment obrotowy wynosił ok. 500Nm wzwyż. Nawet te "pokryzysówki" miały ponad 400Nm więc nie pierdol głupot.

Przykładami takich samochodów z czasów kryzysu mogą być:
Chevrolet Corvette C3 gdzie przed i po lifcie widać różnice w mocy
Chevrolet Camaro 2gen (jw.)
Pontiac Firebird 2gen gdzie silniki 6.6 i 7.5 zostały zastąpione przez 5.0 i 4.9 turbo

ps.
Marcin126p napisał/a:

Sabre turbo?

kolo_ziom napisał/a:

Sabre z GTA ^^

Sabre (samochód z gier serii GTA) był wzorowany na Oldsmobilu 442, nie na Chevrolecie Chevelle
Zgłoś
komuch 2012-09-02, 5:40
te auta az sie prosza zeby im wstawiac, takie cos w garazu to marzenia kazdego.
Zgłoś
moonmaker05 2012-09-02, 9:34
wolałbym garbusa niz to.... amerykanskie muscle zupelnie mi sie nie podobaja... ale coz zalezy kto co lubi
Zgłoś
bavarian 2012-09-02, 10:24
Mnie nie stać na mięśnia to garbusa kupiłem:P
Zgłoś
Diler93 2012-09-02, 11:01
Kurwa tych jebanych wieśniaków w tych szmelcwagenach nawet tutaj kurwa zobaczy. ja pierdole...
Zgłoś
b................2 2012-09-02, 14:02
jak to jest sabre turbo a nie jakiś Chevelle SS
Zgłoś
kompatybilny 2012-09-02, 17:08 1
Mając taki samochód nie trzeba mieć radia. Na sam dźwięk silnika staje.
Zgłoś
Nessus79 2012-09-02, 17:19
Mając takie wozidło można co noc mieć inną laske na tylnej kanapie
Zgłoś
arti4-92 2012-09-04, 14:36
Diler93 napisał/a:

Kurwa tych jebanych wieśniaków w tych szmelcwagenach nawet tutaj kurwa zobaczy. ja pierdole...

No jak narazie szmelcwagen robi jedne z lepszych silników... Chociażby 20letni abf, ktory na starcie miał 170koni mocy, a po 20 latach wyhamowany ma ponad 160, dodam ze to był wolnossacy 16zaworowy dwulitrowiec... Nowe silniki TFSI, prace nad silnikiem benzynowym wykorzystującym spalanie stukowe, o dieslach nie wspominając. Jaracie sie jakimś Amerykańskim gównem i pewnie zabieracie dziewczyny do Mc Donalda.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem