18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
TB303 2019-01-08, 17:39 12
Pieseczki, Yay! Czekamy na główną i co najmniej 500 piw, bo to sadistic i pragniemy słodziutkich zwierzątek
Zgłoś
a................h 2019-01-08, 17:53 1
Są za małe do jedzenia, więc służą za rozrywkę.
Zgłoś
Essent 2019-01-08, 18:08
@Agoth Czyżbyś awansował ???
Zgłoś
T3RMINATOR 2019-01-08, 18:36
Kurwa z jakiegoś cyrku dla pcheł uciekły.
Zgłoś
Rozjebie 2019-01-08, 19:23
Jakie śliczne pieski! Z racji, ze to sadistic, balem się, ze pożre je krokodyl, albo ten żółtek zacznie je dymać - na szczęście tak się nie stało
Zgłoś
DSStrielok 2019-01-08, 19:53 2
Poniżej masz przykładowy backflip, który ma racje bytu na tej stronie...
Zgłoś
C................n 2019-01-08, 20:28
Masz dwudzieste piwko i zapierdzielaj na gufną.
Zgłoś
D................z 2019-01-08, 20:47
Jak się mu znudzą to będą musiały zrobić popisowy backflip do gara
Zgłoś
vippero 2019-01-08, 21:51
Przecież to są te chińskie pieski na baterie co tak skaczą, pełno ich na każdym bazarze, tyle że to chyba jakaś wersja 2.0, ze sztuczną intelygencją.
Zgłoś
Dzisiaj 2019-01-08, 22:27 3
ehh gdzie sie podzial stary dobry sadistic gdzie teksty "Nie wiem jak wy ale śmiechłem" byly z automatu okraszane tekstami o niedojebaniu mozgowym... zamiast pisac "smiechlem" rownie dobrze mozna bylo napisac o sobie "jestem debilem z gimbazy"
Zgłoś
Manuel47 2019-01-09, 0:17
Sadistic czy animal planet? Pokaż chociaż jak je jedzą.
Zgłoś
impressa88 2019-01-09, 13:20
90% ludzi na filmach na sadolu nie potrafią zrobić salta do tyłu. A tu taka niespodzianka
Zgłoś
Wiewór 2019-01-09, 13:22 2
Te psy sobie chyba nie zdają sprawy, że baby w tle mieszają marynatę we wiadrach.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
b0r000 2019-01-09, 16:42
Czekałem aż wylądują w garnku na zupę
Zawiodłem się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów