Nie wiem jak wy ale śmiechłem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie wiem jak wy ale śmiechłem
Są za małe do jedzenia, więc służą za rozrywkę.
Kurwa z jakiegoś cyrku dla pcheł uciekły.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Poniżej masz przykładowy backflip, który ma racje bytu na tej stronie...
Masz dwudzieste piwko i zapierdzielaj na gufną.
Jak się mu znudzą to będą musiały zrobić popisowy backflip do gara
Przecież to są te chińskie pieski na baterie co tak skaczą, pełno ich na każdym bazarze, tyle że to chyba jakaś wersja 2.0, ze sztuczną intelygencją.
ehh gdzie sie podzial stary dobry sadistic gdzie teksty "Nie wiem jak wy ale śmiechłem" byly z automatu okraszane tekstami o niedojebaniu mozgowym... zamiast pisac "smiechlem" rownie dobrze mozna bylo napisac o sobie "jestem debilem z gimbazy"
90% ludzi na filmach na sadolu nie potrafią zrobić salta do tyłu. A tu taka niespodzianka
Te psy sobie chyba nie zdają sprawy, że baby w tle mieszają marynatę we wiadrach.
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów