Towarzystwo wydaje się nieco, hm, sztywne. I spragnione.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za to jego braciszek biegajacy z kusża, Daryl, jest moja ulubiona postacią i mam nadzieje, ze go kurva nie zjedzą
Nie został zjedzony. Przemienił się w zombie, a potem jego brat go killym.
The walking dead <3
gin, co Ty jakies brednie wygadujesz? jak sie nie znasz to nie wypowiadaj bo tak sie sklada ze zabil go gubernator i potem sie przemienil
Daryl i Merle, to moje ulubione postecie w tym serialu. Potem jeszcze jest Glen.
Szkoda, że Merle zabili, mógł zginąć ten dzieciak Ricka, który strzela do tych, co broń odkładają ^^
Szkoda, że Merle zabili, mógł zginąć ten dzieciak Ricka, który strzela do tych, co broń odkładają ^^
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów