...został szybko ukarany za korzystanie z telefonu w trakcie przechodzenia przez jezdnię.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale gówno z tiktoka lepsze wrzuciłem i usunęli
za takie gówna to powinieneś lecieć z bananem
Łowca gibazjalnuch piw kurwa jak ten halman
albo to jeden i ten sam
za takie gówna to powinieneś lecieć z bananem
Łowca gibazjalnuch piw kurwa jak ten halman
albo to jeden i ten sam
Pierdolicie, fajnie chinol poleciał.
Wina kierowcy, pieszy przeszedł spokojnie za autami kiedy miał czas i też nie pchał sie pod jadące auta z przeciwka bo jak był w połowie to dopiero auta dojeżdżały do pasów nawet widać że kierowca na 4 pasie ogarnięty zatrzymał auto jak pieszy jeszcze na początku pasów był kiedy to 3 auto dopiero dojeżdżało do pasów.
Możliwe że było ciemno i pieszego nie było dobrze widać na ulicy bo sam nie miał nic odblaskowego i jeszcze na czarno się ubrał,
Możliwe że było ciemno i pieszego nie było dobrze widać na ulicy bo sam nie miał nic odblaskowego i jeszcze na czarno się ubrał,
Quassar napisał/a:
Wina kierowcy, pieszy przeszedł spokojnie za autami kiedy miał czas i też nie pchał sie pod jadące auta z przeciwka bo jak był w połowie to dopiero auta dojeżdżały do pasów nawet widać że kierowca na 4 pasie ogarnięty zatrzymał auto jak pieszy jeszcze na początku pasów był kiedy to 3 auto dopiero dojeżdżało do pasów.
Nikogo nie obchodzi tu czyja wina, ważne że jakiś chińczyk latał, a poza tym żeby rozkminiać kto winny trzeba znać chińskie przepisy drogowe. Może tam tak mają że tylko ludzie z partii mają pierwszeństwo na pasach a resztę jebać jak nie umieją chodzić.
mesjans napisał/a:
Nikogo nie obchodzi tu czyja wina, ważne że jakiś chińczyk latał, a poza tym żeby rozkminiać kto winny trzeba znać chińskie przepisy drogowe. Może tam tak mają że tylko ludzie z partii mają pierwszeństwo na pasach a resztę jebać jak nie umieją chodzić.
No fakt trochę tak dziwnie poleciał
No i dobrze. Szkoda tylko kierowcy samochodu, bo auto zjebane, czas stracony i nerwy popsute. Takie kurwa bezmyślne istoty na chodnikach i przejściach powinno się eliminować i jeszcze mieć za to jakiś profit, nie wiem kupon w Biedronce, albo coś podobnego. Spierdolina umysłowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów