Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Widziałeś kurwa wólkę kosowską i te wywalone osiedla willowe za miliony złotych i pełno skośnych zapierdalających furami po pół bańki? Widziałeś, że wszyscy kurwa na pitach straty mają i żadnych podatków nie płacą.
To, że ci nie okradnie sklepu za często nie oznacza, że ciebie nie okrada handlując tymi podróbkami i nie płacąc żadnych podatków.
Widziałeś kurwa wólkę kosowską i te wywalone osiedla willowe za miliony złotych i pełno skośnych zapierdalających furami po pół bańki? Widziałeś, że wszyscy kurwa na pitach straty mają i żadnych podatków nie płacą.
To, że ci nie okradnie sklepu za często nie oznacza, że ciebie nie okrada handlując tymi podróbkami i nie płacąc żadnych podatków.
Azjaci jacy są u siebie w Azji to mam wyjebane, ale faktem jest, że wszędzie z gdzie wyemigrują, dają przykład kultury i wzorowej integracji. Widziałeś kiedyś Azjate w kolejce do MOPSu? Widziałeś Azjatów okradających europejskie sklepy? Widziałeś Azjatów robiących syf w ośrodkach turystycznych? Widziałeś pijanych Azjatów z gołymi tyłkami na pomniku Mickiewicza?
Azjaci jacy są u siebie w Azji to mam wyjebane, ale faktem jest, że wszędzie z gdzie wyemigrują, dają przykład kultury i wzorowej integracji. Widziałeś kiedyś Azjate w kolejce do MOPSu? Widziałeś Azjatów okradających europejskie sklepy? Widziałeś Azjatów robiących syf w ośrodkach turystycznych? Widziałeś pijanych Azjatów z gołymi tyłkami na pomniku Mickiewicza?
azjaci idealnie pokazuja ze imigranci moja sie asymilowac. pokazuja tez, ze ciapate tego po prostu nie potrafia
Proszę bardzo, oto pokój który wynajmował azjata. W takim stanie go zostawił (oczywiście oprócz środków czystości)
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Azjaci jacy są u siebie w Azji to mam wyjebane, ale faktem jest, że wszędzie z gdzie wyemigrują, dają przykład kultury i wzorowej integracji. Widziałeś kiedyś Azjate w kolejce do MOPSu? Widziałeś Azjatów okradających europejskie sklepy? Widziałeś Azjatów robiących syf w ośrodkach turystycznych? Widziałeś pijanych Azjatów z gołymi tyłkami na pomniku Mickiewicza?