Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Policja.... Pizdy w mundurach. Powinniśmy tam wysłać naszych byłych zomowców. Oni by nauczyli tych pizdusiów, jak się obchodzić z takimi pacjentami.
Nie lubię Azjatów, ale temu należy się piwo
Azjaci jacy są u siebie w Azji to mam wyjebane, ale faktem jest, że wszędzie z gdzie wyemigrują, dają przykład kultury i wzorowej integracji. Widziałeś kiedyś Azjate w kolejce do MOPSu? Widziałeś Azjatów okradających europejskie sklepy? Widziałeś Azjatów robiących syf w ośrodkach turystycznych? Widziałeś pijanych Azjatów z gołymi tyłkami na pomniku Mickiewicza?
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Azjaci jacy są u siebie w Azji to mam wyjebane, ale faktem jest, że wszędzie z gdzie wyemigrują, dają przykład kultury i wzorowej integracji. Widziałeś kiedyś Azjate w kolejce do MOPSu? Widziałeś Azjatów okradających europejskie sklepy? Widziałeś Azjatów robiących syf w ośrodkach turystycznych? Widziałeś pijanych Azjatów z gołymi tyłkami na pomniku Mickiewicza?
Widziałeś kurwa wólkę kosowską i te wywalone osiedla willowe za miliony złotych i pełno skośnych zapierdalających furami po pół bańki? Widziałeś, że wszyscy kurwa na pitach straty mają i żadnych podatków nie płacą.
To, że ci nie okradnie sklepu za często nie oznacza, że ciebie nie okrada handlując tymi podróbkami i nie płacąc żadnych podatków.