📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jkllll485 napisał/a:
Marnowanie 21 sekund życia.
napisałeś to tak jakbyś oglądał to w smartfonie na leżaku otoczony gronem chętnych ślicznotek na luksusowym jachcie u brzegu tropikalnej wyspy...
a teraz wracaj na ziemię bo cię zwyczajnie po cebulacku dupa zabolała
Tia, na pewno olowiana. 😂
Jak na bezmózgiego chińczyka, jego zaskoczenie i zdziwienie było ogromne.
Ja kurwa nie wiem, ludzie to nie mają jakiś nawet resztek instynktu, czy ostrożności. Sam wsiadając do windy, przechodząc przez próg, zawsze trzymam klucze, czy telefon mocniej w łapie, żeby przypadkiem mi nie wypadły do szpary.
Jaki skurwysyn zdziwiony
bania88 napisał/a:
Ja kurwa nie wiem, ludzie to nie mają jakiś nawet resztek instynktu, czy ostrożności. Sam wsiadając do windy, przechodząc przez próg, zawsze trzymam klucze, czy telefon mocniej w łapie, żeby przypadkiem mi nie wypadły do szpary.
Też tak robię jak przechodzę obok twojej matki.
jkllll485 napisał/a:
Emocje jak na grzybach... Marnowanie 21 sekund życia.
Pierdolisz Pan, chociaż muzyczka fajna.
Ciekawe ile taka ołowiana płyta ważyła? Obstawiam że była ciężka ale na pewno nie cięższa od całej paczki glazury o podobnym formacie. Co za słabeusz nie potrafiący podnieść paczki płytek Ha ha
liczyłem, że wsadzi płytę pomiędzy zamykające się drzwi a winda pojedzie robiąc masę zniszczeń.
1 litr ołowiu waży 11,34 kg. Płyta miała rozmiar około 1x40x40cm co daje około 1,6 litra czyli płyta ważyła jakieś 18kg. Dla chińczyka to jest ciężar nie do uniesienia.
Cytat:
Ciekawe ile taka ołowiana płyta ważyła? Obstawiam że była ciężka ale na pewno nie cięższa od całej paczki glazury o podobnym formacie. Co za słabeusz nie potrafiący podnieść paczki płytek Ha ha
1 litr ołowiu waży 11,34 kg. Płyta miała rozmiar około 1x40x40cm co daje około 1,6 litra czyli płyta ważyła jakieś 18kg. Dla chińczyka to jest ciężar nie do uniesienia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów