📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dobrze pracuje ustami. Zapewne też lubi dmuchanie.
Na czym ona gra? Na wieżowcu?
WTF?
WTF?
a skad wiecz czy nie Japonka?
isitsaturday napisał/a:
Na czym ona gra? Na wieżowcu?
WTF?
Instrument nazywa się sheng
pl.wikipedia.org/wiki/Sheng
up fuckuyoufuckingfuck
Bardziej jestem za tym, że to Chinka a nie Japonka a to dlatego, że prowadzący ten pokaz mówił po chińsku to idąc tym torem rozumowania by wyjaśnić pochodzenie osób z filmiku dochodzi to, że ta blondynka musi być jego podopieczną, więc i też Chinka.
PS. Brałbym ją w sosie słodko-kwaśnym.
Bardziej jestem za tym, że to Chinka a nie Japonka a to dlatego, że prowadzący ten pokaz mówił po chińsku to idąc tym torem rozumowania by wyjaśnić pochodzenie osób z filmiku dochodzi to, że ta blondynka musi być jego podopieczną, więc i też Chinka.
PS. Brałbym ją w sosie słodko-kwaśnym.
jebana jaka zadowolona ze w buzi ma flaka xD w sumie chinczyki to ok xD zrozumiale
sądząc po tym że jest skośnooka to ten instrument pewnie miała wcześniej w dupie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów