Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wg. polskiego prawa rower musi jechać po jezdni. Pierdolę to, jadę po chodniku albo wcale, wolę przed polucją spierdzielać niż aby butloszczoch miał sobie zrobić kolejną kreskę na kierownicy.
Piłeś nie pisz.
No to teraz ma pierwszeństwo na SORe
Zwróćcie uwagę że przed tym mostem dwóch kiblarzy facetów czeka az przejedzie tir. Ale oczywiście cycata księżniczka czekać nie zamierza!Ona jak zwykle ma pierwszeństwo !!!
Dlatego oni jeszcze poruchają a jej juz nikt nie porucha. Chyba, że jakiś zwyrol w prosektorium.
Dlatego oni jeszcze poruchają a jej juz nikt nie porucha. Chyba, że jakiś zwyrol w prosektorium.
Oj tam, oj tam. Od razu zwyrol. Jej już i tak wszystko jedno.
Wg. polskiego prawa rower musi jechać po jezdni. Pierdolę to, jadę po chodniku albo wcale, wolę przed polucją spierdzielać niż aby butloszczoch miał sobie zrobić kolejną kreskę na kierownicy.
Tylko wtedy, kiedy nie ma wyznaczonej trasy rowerowej wzdłuż tej jezdni. I po chodniku się nie jeździ. Jak się boisz, to łaź nogami, jak inni.
Zwróćcie uwagę że przed tym mostem dwóch kiblarzy facetów czeka az przejedzie tir. Ale oczywiście cycata księżniczka czekać nie zamierza!Ona jak zwykle ma pierwszeństwo !!!
Tir przejechał przez ciągłą, babka miała pierwszeństwo.... Niestety czasem większy ma bezwarunkowe pierwszeństwo chyba, że ktoś z kostnicy chce dochodzić czyja była wina
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów