Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Love_is_Love napisał/a:
Taka, to w łóżku będzie gotowa na wszystko
słony karmel z posypką orzechową to jej ulubiony smak

Love_is_Love napisał/a:
Taka, to w łóżku będzie gotowa na wszystko
Pomarzyć to i psu wolno
To samo robią laski z murzynami i jakoś nikt nie krzyczy o zoofilii...
Na randkce pytasz ta Chinke czym się w życiu zajmuje..
- dmucham bydło w dupe
- dmucham bydło w dupe
INWIGILATOR napisał/a:
Na randkce pytasz ta Chinke czym się w życiu zajmuje..
- dmucham bydło w dupe
To nie dupa.
Dlatego nigdy nie całuję się z przypadkową łaską na dyskotece. Nigdy nie wiadomo, czy nie dmuchała w dupę jakiejś kozy...

smc napisał/a:
Dlatego nigdy nie całuję się z przypadkową łaską na dyskotece. Nigdy nie wiadomo, czy nie dmuchała w dupę jakiejś kozy...
Dlatego całujesz kolegę w dupę ?
Mam wyznawcę
Rajcuje mnie, jak ąledzisz moje wpisy i każdy musisz skomentować. Czuję się jak Doda, gdy czyta wpisybo sobie na Pudelku.

Rajcuje mnie, jak ąledzisz moje wpisy i każdy musisz skomentować. Czuję się jak Doda, gdy czyta wpisybo sobie na Pudelku.

ok ryz dmuchany wiem ze jest to teraz bedzie bydlo dmuchane czy co
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie